Arborio rizs
Az olasz konyha jellegzetes étele a rizottó (risotto). Ebben a rizs kifejezetten kicsit mászkos... Tovább
Az olasz konyha jellegzetes étele a rizottó (risotto). Ebben a rizs kifejezetten kicsit mászkos, ragadós, mintha kicsit el lenne rontva a főzése, a rizsszemek nincsenek szétfőzve, de azért puhák, és mégis haraphatók (al dente). Az olasz édességekhez (pl. mascarpone tejberizs, firenzei rizstorta) is ezt a fajtát használják. Ez a rizs kiváló példa arra, hogy egy-egy ételhez megfelelő rizsfajta a legjobb; ehhez éppen a rizottó, más néven arborio rizs a megfelelő.
Különleges tulajdonságai:
Néhány, hasznos tipp:

Fehérje: 7,4 g
Zsír: 0,6 g
szénhidrát: 79 g
Vásárlóink írták a(z) Arborio rizs termékről:
Ezt vették még
Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Arborio rizs mellé:


