Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár (Ft)
699 Ft - 10 656 Ft

2024 Megtisztulás!

Bármikor elkezdheted a változást, változtatást! Akár egy hétfői napon. Az ünnepi tespedésből, és túlevésből igenis van kiút, igaz, ezt neked kell elkezdeni. Ebbe  a kategóriában tehát a belső megtisztulás és fogyás, súlycsökkentés termékeit szedtük egy csokorba. Perui kovaföld, útifűmaghéj, a bél- és az emésztőrendszer egészségéért, tejsavópor, chia magok, természetes cukorhelyettesítők, finom, egészséges teák - mind a te újraindításod szolgálatában - gyere és válogass közöttük. Várjuk megrendelésed!  


33termék
 

Számunkra a belső megtisztulás és súlycsökkentés fontos, és ezért válogattunk össze neked ezt a  különleges kategóriát, amiben olyan termékeket találsz, amik segíthetnek elérni céljaidat.

Perui kovaföld: Ez a természetes kiegészítő támogatja az emésztőrendszer egészségét és lehet, hogy segít a méregtelenítésben is.

A perui kovaföld egy olyan, porított kőzet különleges természetes anyag, ami a föld mélyéről származik, és számos pozitív hatást képes gyakorolni az egészségünkre. Ez a finom por számos fontos ásványi anyagot , pl. szilicium-dioxid - és nyomelemet tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer egészségének javításához és a méregtelenítés folyamatának támogatásához.

A perui kovaföldnek az emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatása abból ered, hogy rendkívül gazdag ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban és szilíciumban. Ezek az elemek fontosak a bélrendszer egészséges működéséhez.

Továbbá, porózus szerkezete miatt számos olyan toxin és felesleges anyag adszorpcióját is segítheti, amelyek lehetnek a szervezetünkben. Ezáltal segít a méregtelenítő folyamatokban, amelyek elengedhetetlenek az egészséges életmód fenntartásához.

Ezen előnyökkel együtt a perui kovaföld rendkívül sokoldalú és könnyen beilleszthető a mindennapi életbe. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzáadjuk az étrendünkhöz, vagy akár smoothie-kban is használhatjuk, így könnyen élvezhetjük az egészségügyi előnyeit. Azonban fontos, hogy mindig tartsuk be az ajánlott adagolást és konzultáljunk egy szakértővel, mielőtt bármilyen új kiegészítőt bevezetnénk az étrendünkbe!

Útifűmaghéj: Az útifűmaghéj egy kiváló rostforrás, ami segíthet a telítettségérzet elérésében és az emésztés javításában. 

Az útifűmaghéj számos pozitív hatással bír az egészségünkre. Az útifűmaghéj apró, de erőteljes táplálék, ami a rostokban gazdag, és nagyszerű eszköz lehet a telítettségérzet eléréséhez és az emésztésünk javításához.

A benne meglévő rostok képesek vízzel kölcsönhatásba lépni, és egy sűrű, zselészerű anyagot képeznek a gyomorban. Ez az anyag növeli az étel térfogatát, ami hozzájárul a telítettségérzet kialakulásához. Ennek következtében könnyebben tudjuk szabályozni az ételbevitelünket, és csökkenthetjük a túlzott evést.

Emellett segíthet az emésztés javításában is. A rostok elősegítik az élelmiszerek áthaladását az emésztőrendszeren, ezzel megelőzve a székrekedést és segítve az egészséges bélmozgást. Ezenkívül hozzájárulhat a vastagbél egészségéhez is, mivel segít a széklet puhaságának és konzisztenciájának szabályozásában.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az útifűmaghéj fogyasztásakor sok folyadékot kell innunk, mivel a rostok vízfelvételhez kapcsolódnak, és a megfelelő hidratáltság nélkül székrekedést okozhatnak. Emellett fontos az ajánlott adagolás betartása, és mindig konzultáljunk orvossal vagy táplálkozási szakértővel, ha bármilyen egészségügyi problémánk van, vagy új étrend-kiegészítőket szeretnénk bevezetni az étrendünkbe. Az útifűmaghéj azonban egy remek eszköz lehet az egészséges étkezés és emésztés támogatásához.

  1. Bél- és emésztőrendszer egészségéért: Az egészséges bél- és emésztőrendszer alapvető fontosságú a súlykontrollhoz, és itt találsz termékeket, amik támogathatják ezt a célt.

  2. Tejsavópor: A tejsavópor kiváló fehérjeforrás, amely segíthet az izomépítésben és a teljesítőképesség növelésében.

  3. Chia magok: Ezek a magok gazdagok rostokban és omega-3 zsírsavakban, és hozzájárulhatnak a hosszabb távú telítettségérzethez.

  4. Természetes cukorhelyettesítők: A cukorhelyettesítőkkel csökkentheted a kalóriabeviteledet anélkül, hogy lemondanál az édes ízekről.

  5. Egészséges teák: Az egészséges teák nemcsak finomak, hanem segíthetnek a hidratálásban és az étvágycsökkentésben is.

Ezek a termékek mind a Te újraindításod szolgálatában vannak. Bármelyiküket választod is, segítségükkel könnyebben elérheted egészségügyi és táplálkozási céljaidat. Várjuk megrendelésed, és ne feledd, hogy az egészséges életmód mindig egy lépésben kezdődik!

Üdvözlettel: Kalocsai Sándor