Kérdése van? Hívjon minket! H-P 8:00-16:00 +36209278610

gyümölcsök és magvak

Ezekkel a termékekkel indult a magzsola még 2013-ban, helyesebben ezek közül párral. Máig is talán a legnépszerűb kategória ez, hiszen, ki ne szeretné az aszalt és kandírozott gyümölcsöket, és a tartósítószer mentes ropogtatnivalókat? Míg  a gyümölcsöknél érdemes figyelni a fogyókúrázóknak, diétázóknak, vagy cukorbetegeknek, hiszen ezek energia és szénhidrát tartalma magasabb, mint az eredeti gyümölcsöké, az olajos magvaknál ez nem áll fent. 

Az aszalt gyümölcsök általában - néhány kivételtől eltekintve - nem tartalmaznak hozzáadot cukrot, a kandírozott gyümölcsök pedig kén-dioxid mentesek.
Aszalt szilva, körte, sárgabarack, mazsola, és sok más is megtalálható it. A magvak között számos natúr és sózott, pirított változat is helyett kapott.
A magzsola.hu egyik célkitűzése, hogy ne csak 100 g-os kiszerelések legyenek, hanem nagyobb, 500 g, vagy akár 1 kg-os változatban is megvehetőek legyenek ezek,
így nagyon jó ár/érték arányba tudjuk ezeket kínálni vásárlóink számára. Rendeld meg ezeket még ma, akár egy munkanap alatt kiszállíttajuk a GLS futárszolgálatával.