Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Első - elindultunk, és ennek nagyon örülünk!

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.05.01 19:53
Első - elindultunk, és ennek nagyon örülünk!

Lassan egy hónapja, hogy elindult az oldal. Egy új website - nem nagy ügy - másnak, de nekem jelentős lépés. 12. éve dolgozom, dolgozunk az offline élelmiszer kereskedelemben, és folyamatos út- és módszerkereséssel jutottunk el idáig. Mindig is mást akartam csinálni, valami mást, mint a többiek. Ezzel párhuzamosan mindig kerestem azt a Grál-kincset, ami kicsi, könnyű, mindenkinek kell, hosszú szavatosságú, egészséges, de csak mi áruljuk.

Lassan egy hónapja, hogy elindult az oldal. Egy új website - nem nagy ügy - másnak, de nekem jelentős lépés.

12. éve dolgozom, dolgozunk az offline élelmiszer kereskedelemben, és folyamatos út- és módszerkereséssel jutottunk el idáig. 

MIi a filozófiánk, hogy hogy jön ide a Grál kincs?

Mindig is mást akartam csinálni, valami mást, mint a többiek.  Ezzel párhuzamosan mindig kerestem azt a Grál-kincset, ami kicsi, könnyű, mindenkinek kell, hosszú szavatosságú, egészséges, de csak mi áruljuk. 

Eddig ez még nem sikerült, de talán ez az egy hónap jó visszaigazolás minderre. És arra is, hogy vannak, vagytok okos, gondolkodó fogyasztók.

Mi is a koncepciónk?

Ne vedd meg a 70-100g-os terméket aranyáron, hanem 1 kg-nyi mennyiséget vásárolj, és JOBBAN JÁRSZ! Aszalt gyümölcsökolajos magvak, és sok más.... Szóval, okos, tudatos vásárlókat keresünk, akik ha elégedettek velünk, rendszeresen visszatérnek, és itt vásárolnak. Remélem, ez mindenkinek nyerő helyzet lesz.

Nem nagyon magyaráztam én ezt, mégis, jó páran ránk találtatok, és vásároltok. Tudatosan. Lényeges szó, erről majd később többet is írok.

A Facebook-on ma elérjük az 1000. like-ot.  Nem nagy dolog? Nekem az. 

Köszönöm!