Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Termékcsoportok

A könnyebb eligazodás érdekében termékeinket csoportokba szedtük. Kellemes böngészést kívánunk. A termékekért kattintson a termékcsoport képére.

Alapanyagok

Alapanyagok

Jó néhány olyan alaptermék van, ami minden konyhában megtalálható. Ebben a csoportban ezeket gyűjöttük össze. Sütéshez, főzéshez nélkülözhetetlenek, illetve érdemes kipróbálni néhány újdonságot is, a hagyományos liszt, só cukor le- és kiváltására.

Aszalvány

Aszalvány

Itt találhatja meg az aszalt gyümölcsök kategóriát. Ez az egyik, legnagyobb mennyiségben értékesített termékkategóriánk, akik igazán komolyan gondolják, akár 10 kg-os kiszerelésben is megrendelhetik pl. az aszalt szilvát, vagy az aszalt sárgabarackot is.

Csokik, kímélő édességek

Csokik, kímélő édességek

Kiss Márta, a Lajosmizsén élő kézműves cukrászmester finomságaiból, és a spanyol Gullón termékeiből válogathat ebbe a termékcsoportban, de megtalálhatóak egészséges csokiszeletek, és drazsézott magvak, és gyümölcsök is.  

Dél-Amerika

Dél-Amerika

Az ősi, dél-amerikai indiánok évszázadok alatt tapasztalták ki és figyelték meg a környezetünben fellelhető növények egészségre gyakorolt, pozitív tulajdonságait. Javarészt mellékhatások nélkül, táplálékkiegészítőként sokan használják ezeket Magyarországon is. 

Fogyás

Fogyás

Mivel a magyar lakosság 55%-a túlsúlyos, természetesen van igény a fogyással kapcsolatos termékekre is. Alapvetően, ahhoz, hogy a fogyás meginduljon, először belső megtisztíásra van szükség. Meg persze, kitartásra. :-)

Fűszerek

Fűszerek

Fűszerek - minden étel elkészítésénél nélkülözhetetlenek. A középkorban karavánokkal, vagy tengeri úton kerül Európába nagyrészük, és arany áron mérték - manapság az egyik legolcsóbb összetevők. Az üzletek polcaink is számos kiszerelésben megtalálhatóak, mi is egy egyedi, aromazáró, hengeres kialakításban árusítjuk ezeket. Remélem, az ár/érték arány itt is meggyőzni eddigi, és új vásárlóinkat egyaránt.

GINEPP

GINEPP

A Ginepp cseppek a Gynevac injekció eredeti, laktobacillus törzsét tartalmazó, 100%-osan magyar készítmény. Számtalan nőnek, és férfinak segített egészsége megőrzésében, helyreállításában. Mindazon előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, amivel a  már nem kapható Gynevac injekció. 

Gluténmentes

Gluténmentes

Gluténmentes termékeinket elsősorban az ilyen típusú élelmiszerallergiásoknak ajánljuk. Temészetesen, ezeket bárki fogyaszthatja. Külön feltüntetjük azt is a termékek leírásában, ahol garantáltan gluténmentes technológiával, és körülmények között készítik ezeket az alapanyagokat.

Gombák

Gombák

Bizonyos gombák jótékony hatásaról mindenki hallott már. Természetesen, ezek nem gyógyszerek, de elősegthetik egészségünk fenntartását, bizonyos esetekben helyreállítását is.

Hasznosságok

Hasznosságok

Néhány ötlet, és hasznos kiegészítő található itt. MInden konyhában jól jön némi csatos üveg, alufólia, sütőpapír.....

Kandírozott

Kandírozott

A kandírozás az aszalás után a legelterjedtebb tartósítási mód a gyümölcsök esetén. A cukor hozzáadásával a termék víztartalma maga a "tartósítószer".

Keverékek

Keverékek

A keverékek aszalt, és kandírozott gyümölcsök, és olajos magvak felhasználásával készült, saját termékek. Nem másodosztályú alapanyagból, hanem a legkiválóbb, válogatott finomságokból keverjük és cvsomagoljuk - nem véletlenül olyan népszerűek vásárlóink körében. 

Kiegészítők

Kiegészítők

A táplálékkiegészítők azon termékek csoportja, melyek mikroelemeket, ásványi anyagokat, és egyéb olyan, az emberi szervezet egyensúlyi állapotának, egészségének megőrzéséhez szükséges anyagokat tartalmaznak, amiből saját érdekünkben többet kellene fogyasztani.  

Kókuszfélék

Kókuszfélék

Itt találhatja a kókusz feldolgozásából készülő terméket. Jóízű finomságok, melyek ráadásul az egészségnek is jó tesznek - tessék itt is szétnézni.Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból. Minőségi kókusztermékek Magyarország egész területére kiszállítva, akár egy napon belül.

Kollagén

Kollagén

A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely tulajdonképpen egyben tartja a testünket. Rugalmasságot ad a bőrünknek, a hajnak, az ínszalagoknak, inaknak, valamint szilárdságot a csontoknak, porcoknak.

Laktózmentes

Laktózmentes

Az olasz "The Bridge" bio, és ökológiailag is bevizsgált, remek tejhelyettesítőit sokan szeretik, kedvelik vásárlóink közül. Kiemelkedően jó minőségű termékek, és garantáltan nem tartalmaznak állati eredetű fehérjét, és más ilyen öszetevőket.

Liofilizált

Liofilizált

A liofilizálás az egyik legkíméletesebb tartósítási módszer. A fagyasztva szárítás során a teljes víztartalamat eltávolítják, így a gyümölcs minden értékes összetevője, része, hatóanyaga (viatmnok , mikroelemek) teljes egészében megmaradnak. Ráadásul, a tartósításhoz nem kell cukor, vagy kén-dioxid.

Natúr magolajok, magkrémek

Natúr magolajok, magkrémek

Tartósítószerek, és cukor hozzáadása nélkül, kézi munkával készülnek ezek az igaz kulináris csemegék. Kenyérre kenve, zöldséggel mártogatva, vagy éppen sültekhez készített, rafinált öntetek alapanyagaként is megállják a helyüket. A hidegen préselt olajok szinte mindenre jók, némelyiknek különleges színe is van - és ezek is nagyon finomak, akár önmagukban fogyasztva, vagy salátákra, reggeli kenyérre, vagy délutáni uzsonnára mártogatva. 

Olajos magvak

Olajos magvak

Minden, ami csak mag, a földimogyorótól a tökmagig bezárólag. Jótékony hatásuk közismert, és ráadásul finomak is. Válassza ki kedvenc ropogtatnivalóját! Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból. Minőségi olajos magvak Magyarország egész területére kiszállítva, akár egy napon belül.

Rain Soul

Rain Soul

A Rain Soul termék 30 adag magolajat, és magkivonatot tartalmazó étrendkiegészítő. Számos, vásárlói pozitív értékelés tartozik hozzá. Előnyös tulajdonságai révén segítheti a legyengült szervezet egyensúlyának helyreállítását.

Reggelihez ajánljuk

Reggelihez ajánljuk

Nem csak sült kolbászból, és rántottából állhat egy reggeli. A nap indításaként teljes értékű, finom, egészséges ételekkel könnyebb az indulás, ráadásul a vércukor szintjét is lassabban emeli meg.

Superfood

Superfood

A manapság divatos superfood kifejezés olyan, növényi anyagokat jelent, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Önmagukban nem csodaszerek, de fogyasztásuk jótékony, sokszor hiánypótló hatással vannak szervezetünkre. 

Sütikhez, tortákhoz

Sütikhez, tortákhoz

A kiváló sütési alapanyagok gyűjtője ez a termékcsoport. Mit talál itt?  Callebaut pasztillák, és cseppek, és a remek Bensdorp kakaópor....

Szárított

Szárított

A szárítás egy kíméletes tartósítási módszer. Az így kezelt gyümölcsök sem tartalmaznak hozzáadottt cukrot, kén-dioxidot, vagy egyéb tartósítószert. Cserében, kicsit keményebb, barnásabb színű lesz a gyümölcs, és valamivel rágósabb az aszalt változatokkal szemben.

Teafüvek

Teafüvek

Az emberiség egyik legősibb itala a tea. Melege megnyugtat, illata felvidít. Sokat azt gondolják, a filteres teák nem túl jó minőségűek. Bártan ajánjuk a Teekanne termékeit, ár/minőség tekintetében verhetetlenek. 

Vitaminok

Vitaminok

A vitaminok vízban, vagy zsírban oldódók lehetnek. mai táplálkozásunkkal, zöldségekkel, és gyümölcsökkel sem lehet annyit bevinni az emberi szervezetbe, mint amennyire szüksége lenne. Az általunk forgalmazott ermékek szerves alaopanyagok felhasználásával készültek, így azok felszívódása, hasznosulása hatékonyabb a szintetikus készítményekhez viszonyítva. 

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG