Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Ginepp cseppek 2. rész

2018-10-05 11:32:43

GINEPP – egy újragondolt készítmény meglepő hatásokkal.

Mint arról az előző bejegyzésünkben írtunk, a cseppek fejlesztését a GYNEVAC vakcina hiánya indította el.  A fejlesztésnek irányt szabtak a jogi lehetőségek, az anyagi források, és a szükséges technológiai háttér elérhetőségei is. A két termék összetétele nem teljesen ugyan az, de a hatásmechanizmus megegyezik. A GYNEVAC- vakcina több baktérium törzset tartalmaz, amelyeket formaldehiddel tesznek inaktívvá, s ezt a szuszpenziót jutatják a szervezetbe injekció formájában. Hatékonysága számos irodalmi adattal alátámasztott.

A csepp a vakcinánál is alkalmazott leghatásosabb baktérium törzsből készül. A baktériumokat magas csíraszámra szaporítják, hővel elölik, majd nagynyomáson feltárják. Az így elkészített szuszpenzió biológiai stabilizálás után kerül forgalomba. Tapasztalati tények bizonyítják, hogy a bélbaktériumokból származó vegyületek váltják ki a szervezetben az immunválaszt, azaz elérik, hogy a szervezet általános védekezőképessége lényegesen megnövekedjen. 

további információ:

Ez a Lactobacillus törzs, ami az emberi tápcsatorna lakója. Nélkülözhetetlen az immunrendszer kialakulása és működése szempontjából, de jelenléte elengedhetetlen az élet továbbvitele, a fogantatás,  az egészséges magzati fejlődés, a szülés megfelelő idejének biztosítása szempontjából is.Maga a csepp nem tartalmaz élő sejteket, csak az sejteket felépítő feltárt anyagokat. Ebben a formájában nem a cukrok tejsavvá alakítása miatt fontos, hanem a baktériumsejtben található, az immunrendszert stimuláló anyagok jelentik az értéket. A szervezet védekezése, a külső és belső fenyegetésekkel szemben meglehetősen bonyolult, sejtszinten szerveződő folyamat.  Ebben a folyamatban jut fontos szerep a készítményben található összetevőknek, amelyek aktiválják a védekező rendszerünket, így gyorsabban, hatékonyabban áll helyre az egészséges eredeti állapot.

Milyen esetekben lehet hatékony a készítmény?

A legfontosabb területe a készítmény felhasználásának a szervezetben zajló gyulladásos folyamatok kezelése lehet, hiszen itt van a legnagyobb szükség a védekező rendszerünk támogatására.

A gyulladásokról általában.

A gyulladás szervezetünk válaszreakciója valamilyen, a szervezetet ért fertőzésre, és/vagy irritációra.

Fertőzés alatt az élő organizmus (vírus, baktérium, gomba, stb.) okozta kölcsönhatást értünk, irritáció esetén valamely a normális állapottól eltérő hatás idézi elő a szervezet válaszreakcióját. Működik egy több lépcsőből álló jelzőrendszer, amely révén a szervezet mozgósítja a védekező rendszerét, amely az idegen organizmusok elpusztítása, a normális szöveti viszonyok helyreállítása révén biztosítja a szervezet folyamatos, hibátlan működését. Amennyiben ez a helyreállító folyamat gyorsan lezajlik heveny, vagy akut gyulladásról beszélünk, elhúzódó, hosszantartó esetekben krónikus gyulladás alakul ki. Gyakran a belső védelmi rendszerünk fordul saját gazdaszervezete ellen, ezek az autoimmun betegségek.

Urogenitális  gyulladások nőknél

Nők esetében az érintettség több mint 50 %-os, de bizonyos betegségtípusoknál elérheti a 90%-ot is. A gyulladások az egyszerű „felfázástól,” a nemi úton történő fertőzéseken keresztül a hüvelyt, a petefészket, a méhet érintő tünet-együttesekben mutatkoznak meg. Mivel nem felületi gyulladásról van szó, minden esetben fennáll a folyamatok kedvezőtlen irányú változása, ami egyre drasztikusabb kezeléseket von maga után. Az urogenitáliás gyulladások általában jól meghatározható tünetekkel járnak, de lehetnek olyan, komolyabb tüneteket nem mutató mikro-gyulladások, amelyek jelentős hatással lehetnek a fogantatástól a szülésig tartó folyamat lefolyására, de éppen úgy a magzati fejlődésre is.

A fogamzáshoz és a baba egészséges fejlődéséhez, majd világra hozásához alapvető az egészséges hüvelyflóra megléte.Amennyiben lecsökken a hüvelyben a Lactobacillusok száma, megugrik az egyébként mindig jelenlévő anaerob baktériumok száma, amelyek elpusztítására az anya szervezete toxint képez.  A toxinok sajnos nem csak az túlszaporodott káros organizmusokat pusztítják el, de jelentős negatív befolyással bírnak a magzati fejlődésre sajnálatos esetekben vetélést, koraszülést okoznak. A feladat tehát kettős, egyrészt a hüvely savasságának rendben tartásával, másrészt a szervezetben lévő gyulladásos folyamatok megszüntetésével biztosítani az optimális környezetet a magzat fejlődéséhez.  

Az előbbit a legegyszerűbben élőflórás tejtermékek fogyasztásával érhetjük el, a mikrogyulladások leküzdésében a tejsavbaktériumok bizonyos törzseiből készített készítmények lehetnek hathatós segítségünkre.

Férfi problémák

A  genitális rendszert érintő probléma a férfiak nagy részénél előforduló krónikus prosztatagyulladás.  Ennek megszüntetésére hosszan elhúzódó antibiotikumos kezelést alkalmaznak, amely sokszor kevés eredménnyel jár, de a szervezetet mindenképpen meglehetősen megterheli.  Számos esetben külső fertőzés nélkül is kialakul a prosztatagyulladásra jellemző kórkép, itt inkább a folyamatosan fennálló stressz miatt alakul ki a jellemző tünet-együttes.

Ebben az esetben is a belső védekező folyamatok támogatása lehet a gyümölcsöző megoldás. Az esetek nagy részénél bizonyíthatóan hatékonynak is bizonyul a speciális bélbaktériumokból készített preparátumok használata, mint pl. éppen ez a termék is.

Egyéb felhasználási területek ( HPV, Psoriasis, Athritis)

Az alkalmazások során fény derült arra is, hogy a human papilloma vírus (HPV) megfékezésére, a vírus által  okozott tünetek felszámolására is hatásos, helyi  kezelésre, külsőleg alkalmazva is. Jó eredmények vannak az ajak herpesz, a tyúkszem és a szemölcsök kezelésében. Hatásosnak mutatkozik a bőrfelült irritációinak megszüntetésére is. Szúnyog-, és rovarcsípések, sebek, elsősorban nehezen gyógyuló horzsolások esetén alkalmazható jó eredménnyel.   

Ugyancsak jó tapasztalatok vannak a psoriasis esetében is, ahol szintén a külsőleg és belsőleg alkalmazott kezelés hozhat biztató eredményeket. Több esetben volt hatásos az ízületi gyulladások esetén, meg kell azonban jegyezni, hogy ebben az esetben nem mindenkinél váltotta be a reményeket, valamilyen módon egyén-specifikusan jelentkezett gyógyulás. Felkeltettük érdeklődését? Kérem, kattintson az alábi képre:

Ginepp cseppek ‹=Ginepp cseppek

 

EZEKET OLVASTA MÁR?

Gluténmentes kenyérliszt keverékünk története

2018-11-07 15:56:27
Gluténmentes kenyérliszt keverékünk története

Egy új recept kidolgozása izgalmas, és buktatókkal szegélyezett folyamat. Nem baj, a végére, ha megvan a kitartás, megszületik - valami új, finom, és ehető dolog, az emberiség ősi tápláléka újraértelmezve.

Túl sok információ

2014-08-07 10:14:21
Túl sok információ

Napjainkban sokszor puffogtatott közhely, hogy információs társadalomban élünk. Minden gyors, relatíve kényelmes, és azonnali. Ez az azonnaliság azonban igencsak kétélű; a mobiltelefon, és az internet olyan mértékben pörgeti fel az életünk, munkánk sebességét, ami már nem emberi. Ráadásul, ez mellett olyan mennyiségben érnek bennünket az új információk, hogy az már szinten, csak a maga nemében egyszerűen feldolgozhatatlan. Nemrég olvastam erről egy cikket, hogy egy középkori, a kor műveltségi szintjének csúcsán lévő tudósember egész életében annyi újdonsággal találkozott, mit egy átlagember egy héten.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG