Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Lenmag - ingyen a csomagban. Meglepő?

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.06.05 18:28
Lenmag  - ingyen a csomagban. Meglepő?

Legújabb akciónkban 1 kg lenmagot adunk ingyen a rendelések mellé. Mire is jó a lenmag? Manapság egyre többen fogyasztják ezt a sokoldalú egészségvédő magot. Vegák és a lisztérzékenyek számára is elérhető, gazdag omega3 és omaga6 forrás, ami óvja szív-és érrendszerünket (Magyarországon ez szerintem kiemelten fontos!)

Legújabb akciónkban 1 kg lenmagot adunk ingyen a rendelések mellé.

Mire is jó a lenmag? 

Manapság egyre többen fogyasztják ezt a sokoldalú egészségvédő magot. Vegák és a lisztérzékenyek számára is elérhető, gazdag omega3 és omaga6 forrás, ami óvja szív-és érrendszerünket (Magyarországon ez szerintem kiemelten fontos!).

A fentiekkel összefüggésben, csökkenti a vérnyomást, segít a stressz okozta hatások csillapításában (nekem akkor kanálszámra kellene napközben ennem :-)) Segíti az emésztést -  rostanyagtartalma kapcsán - a felszívódást, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Kondícionálja a pattanásos bőrt. Csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, férfiaknak védelmet nyújt a vastagbél- és prosztatadaganatok kialakulása ellen. Akár nyersen, éhgyomorra is fogyasztható, kávédarálóban ledarálva, porként, vagy egészben joghurtba, salátákba is kitűnő.

És ezt adjuk mi most ingyen, minden rendeléshez 1 kg-ot, június 20-ig. 

Itt pedig egy lenmagos kenyér recept: 

Van még valami kérdésed? :-)