Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Újdonságok, köretek, Himalaya só, és....

2013-10-30 21:49:03 Cimkék: életmód | Tudatos vásárlás | újdonság

Szándékosan nem akarom kijátszani a Haloween-kártyát, de így alakult, hogy most tudjuk kihelyezni újdonságainkat.

Háromféle köret, ami jól használható akár a mindennapi, akár az ünnepi ételek köreteként, mégis, eltér a szokásos sültkrumpli/rizs párostól. Egészséges, és finom. Érdekes, hogy ez a két fogalom mennyire távol van a fejekben. (persze, nem a tiédbe! :-))

Mától rendlhető tőlünk a köles, a bulgur, és a kuszkusz is. Mire is jók ezek? Közhely, de igaz: google, a barátod.

Két érdekes termék, a Himalaya só, és a szódabikarbóna, mindkettőben NAGYON JÓ árunk van! Miért ennyire drága máshol? 

Nézegessetek, mi mire jó, és ha van kedved, akár vásárolhatsz is - immár regsztráció nélkül is!

 
 

EZEKET OLVASTA MÁR?

Két fokozattal jobb életminőség - 0 Ft elköltésével

2016-07-25 06:37:57
Két fokozattal jobb életminőség - 0 Ft elköltésével

A diéták nagy része nem működik. Miért? Ha X éven keresztül sokat tett az egészsége ellen, vajon két-három hét változtatás után, ha visszatér  hagyományos táplálkozásához, mennyit tett a tartós egészségéért, jobb közérzetéért? 

Aszalás, vagy kandírozás?

2015-07-09 21:31:47
Aszalás, vagy kandírozás?

A legősibb tartósító eljárás. A szárítás és aszalás lényege, hogy a meleg levegő vizet von ki a szövetekből, de a legtöbb tápanyag benne marad a gyümölcsökben. Az átlagosan 13% nedvességtartalmú szárított gyümölcs ezen a módon több hónapig is eltartható. Az ipari előállítású, puhább aszalt gyümölcs nedvességtartalma magasabb, 20-30%, ezért ezeket vegyi úton is tartósítani kell; a sárgabarackhoz pl. ként (SU) használnak.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.