Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Új termékek a kínálatban

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2013.06.25 19:15
Új termékek a kínálatban

Két és fél hónap telt el a magzsola.hu indulása óta. Sok felhasználóval, és megrendeléssel, Facebook Like-al gazdagodtunk, és sok kérdést, néha kritikát is kaptunk. Ez nekünk jó, hiszen így tudjuk mindig tökéletesíteni, csiszolni, polírozni az oldalak szerkezetét. Jó egy hónapja egy kis szavazást is kezdeményeztünk a FB-on, ahol elsöprő többséggel jött ki az a vélemény, hogy ne csak 1 kg-os, hanem 500 g-os termékek is legyenek.

Két és fél hónap telt el a magzsola.hu indulása óta. Sok felhasználóval, és megrendeléssel, Facebook Like-al gazdagodtunk, és sok kérdést, néha kritikát is kaptunk. Ez nekünk jó, hiszen így tudjuk mindig tökéletesíteni, csiszolni, polírozni az oldalak szerkezetét. Igen, nem abból tanululunk, hogy mi a jó, hanem abból, hogy mi a rossz, nehezen kezelhető, a felhasználó számára érthetetlen dolog. 

Szavazás, felmérés, kérdőív

Jó egy hónapja egy kis szavazást is kezdeményeztünk a FB-on, ahol elsöprő többséggel jött ki az a vélemény, hogy ne csak 1 kg-os, hanem 500 g-os termékek is legyenek. Ok, legyen így! 

Egy másik felmérésben eddigi vevőinket faggattuk, milyen új termékeket látnának és vásárolnának szívesen. A fentiek eredményeképpen, büszkén mutatjuk be két új termékünket, az arany mazsolát, ami egy mag nélküli, édesebb mazsola fajta,és a zabpelyhet, az egészséges reggelik és kekszek, sütik alapanyagát - illetve három (3) régebb óta top-listás aszalvány és mag fél kilós változatát.

Jó böngészést, és magzsolázást kívánunk!  :-)