Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Mandulás sherbet 1
Vissza a receptekhez

Mandulás sherbet

Hozzávalók:

avagy könnyű házifagylalt ínyenceknek

Hozzávalók:
4 dl tej
1 dl tejszín
10 dkg barnacukor
2 dkg kakópor
10 dkg mandula
1 vaníiliarúd
fél tábla fehércsoki

Elkészítés:
Keverjük el a cukrot a kakaóporral és öntsük hozzá a tejet. Forraljuk össze, majd folyamatos kevergetés közben tegyük hozzá a porrá tört mandulát és a vaniliarúdról a magokat. Hűtsük le teljesen, és egyik részébe még szórjunk manduladarabokat és keverjük ki fagyigépben, a másik felébe pedig törjünk fehércsokit, és kicsi tejszínnel pépesítsük. Majd szedjük egymásra és lehetőség szerint tegyük mélyhűtőbe egy órára.

Elkészítési idő: 30 perc (+ a hűtés)

 

A recepthez kapcsolódó termékek

Mondja el Ön is véleményét a receptről


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG