Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Chuchuhuasi 500 mg - 120 db kapszula

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kecskésné Árvai Zsuzsanna
2016.01.02
folyt.köv..... körülöttem mindenki náthás csak én nem!!! Igaz most a 2. adagoz szedem.
Kiss Gézáné,
2016.01.24
Elégedett vagyok a hatásával már féléve szedem,de nagyon jó hatással van közérzetre erönlétet ad
Heizler Györgyné
2016.02.12
Kb. harmadik hete szedem a kapszulát. Talán másfél hét után figyeltem fel, hogy nagyon jó a közérzetem. Energikus voltam egész nap és az erős frontok sem gyengítettek, talán a kapszulának köszönhetően. Szervi bajom szerencsére nincs, csak nagyon erős kikopás a térdemben. Szedtem már jó ideje étrendkiegészítő tablettát, de nem volt jó a dózis. Ezen a bajon segíteni fog-e a kapszula? Nos úgy gondolom, kell hozzá idő. Majd beszámolok róla. S még valami. Nyugdíjasként sajnos kevés inger ér, az agysejtjeim sokat lustálkodnak. Ám az utóbbi időben a rejtvényfejtés is sokkal jobban megy, s nem vagyok olyan feledékeny sem. Remélem, ez is a kapszula javára írható.
Heizler Györgyné
2016.02.21
Most, hogy a családtagjaimat is meglepem a kapszulával, lenne egy kérésem. Nem tudom, lehetőség van-e arra, hogy ahol csomagolják, ott egy kis rövid tájékoztatót mellékelnének a doboz mellé, ami tartalmazza az összetevőket és az arányokat. Úgy, mint a boltban kapható étrend-kiegészítőknél. Nekem nem fontos, mert megnézem amit írtak róla, de pl. ha ajándékba adom, mégis más. Köszönettel.
Nyáriné Magyar Katalin
2016.04.18
Édesapámnak rendeltem ebből a termékből. Bőrrákot diagnosztizáltak nála. (Basalioma) Az arcán vérző, kifekélyesedő sebek jelentek meg. Nagyon kényes helyeken, melyeknek a műtétét nem vállalták az orvosok. Most már esnek le a sebek és jön alatta ki a az új, egészséges bőr. A harmadik doboz kapszula beszedése után a közérzete teljesen megváltozott pozitív értelemben. Jobb lett a közérzete. Korábban csak nézet ki az ablakom, nem beszélgetett. Most visszatért a régi humora, és fizikailag is aktívabb lett. Mindenkinek jó szívvel , bátran merem ajánlani. Nem csak a termék kiváló, de udvarias, segítő kész kiszolgálásban volt részem. Köszönöm a segítséget!
Németh Imréné
2017.02.18
Először fogyasztom, eddig nem ismertem ezt a terméket. A hozzászólások meggyőztek pozitív hatásáról, remélem nekem is beválik.
Harmatos Ibolya
2017.09.21
Férjemnek porckopásai vannak, időnként erős fájdalmak gyötrik. Kúra szerűen szedte 2 hónapig, fájdalmai jelentősen csökkentek.
lovasné Simon Ilona
2018.01.06
Gerincemben 65cm rögzítő rúd + csavarok vannak mind két térdem bal csípőm jobb vállam erősen kopott!!! Frontérzékeny vagyok nagyon erősen! Mindegyik esetben erősen csökkentette a fájdalmaimat!!!!! Kiváló!!!
Giba Éva
2018.06.07
Reumára izületi bántalmakra tényleg használ! Sokmindent kipróbáltam, de ez tényleg bevált!
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza