Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Badár Éva
2024.01.18
Nekem nagyon ízlik, férjemnek nemigen. Szeretem benne, hogy határozottan csokis, de nem édes, viszont nem is savanyú, mint a nagy kakaó-tartalmú csokoládék. A ropogós kakaóbab a közepén emlékeztet a grillázsos csokikra, de velük ellentétben nem édes. Karakteres, amit vagy szeret valaki vagy nem. Érdemes kipróbálni, főleg diétázóknak, mert segíti az emésztést is, és nem túl kalóriás.
Anonymous
2020.07.19
Sok csokizott drazsézott terméket vettem már itt, személyes kedvencem a fehércsokis, fahéjas mandula, de ez egy igazi ínyenc, gourmet termék, bátran ajánlom. Napközben, munka közben is eszegetem, mert a kakaóbab jó hatással van a gondolkodásra is!
Dobosi Péterné
2020.07.27
Úgy tűnik megtaláltam a tökéletes csokoládés drazsénkat:) A teljesen keserű kakaóbab darabkák kellemesen elnyomják az édes csokibevonat édességét, és ez zseniális!:) - Kellemes szájízt hagy.. Ebből most sokat vásárolok, mert minden családtag és unoka 5 csillagosan értékelte, és ha még bekapok minden szemhez egy csipet kakaóbab töretet, még az Arginin aminosav szintemet is extrán javítom, hogy a hajszálér keringés szuper legyen.
Anonymous
2020.10.24
Mivel nem szeretem az erősen édes ízeket, számomra ez a tökéletes nasi. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam, magamnak és ajándékba is fogok vásárolni legközelebb is. Nagyon-nagyon finom!!!
Bicski Józsefné
2021.01.15
Nagyon finom,kettő az egyben.Elégedett voltam a termékkel.
Dobosi Péterné
2021.04.30
Sajnos elfogyott majdnem a 2 kg. Rajonja mindenki, muszáj lesz ismét venni belőle. Irtó fincsi!
Nácsa Andrásné
2021.05.13
Nagyon finom, és nagyon különleges. Szinte hihetetlen, mennyire visszaadja az étcsoki ízét. Nem tudom, mióta kapható, én most találkoztam vele először, de nálunk osztatlan sikert aratott!
Kajáriné J. Ilona
2021.08.18
Nagyon finom. A legelső kóstolásnál a kétfajta íz teljesen meglepett. Nem erre számítottam. Isteni íz kavalkád.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza