Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5% - 1 kg
Étcsokoládé pasztillák 811 Callebaut, 54.5% - 1 kg
7 299 Ft

Étcsokoládé pasztillák 811 Callebaut, 54.5% - 1 kg

Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5% - 1 kg
Étcsokoládé pasztillák 811' Callebaut, 54.5% - 1 kg
Összetétel
kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanillia aroma - kakaó szárazanyagtartalom: min: 54,5% nyomokban tejet tartalmazhat!

A belga Callebaut az egyik legnagyobb név a kakaó- és csokoládéiparban, 1911 óta. A 811-es az egyik, méltán legendás termékünk.

Az igazi ínyencek választásai is ez. Ha ön kiváló alapanyagból szeret dolgozni, megtalálta a megfelelőt.  Eredeti, bontatlan gyári csomagolás!


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Várható kiszállítás
2024.04.02
Gyártó
Callebaut
Raktáron
7 299 Ft
Egységár: 7 299 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 73 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
6 934 Ft/db
5+  db
-7 %
6 788 Ft/db
Részletek

Csokoládé pasztilla 811' Callebaut, 54.5%, étcsoki

Ez is Fair Trade, azaz, támogatják és megfizetik a kakaóbab termelő farmereket. 

Az Octaaf Callebaut által létrehozott autentikus receptek közül a 811-es recept a legjobb csokoládé receptjei közé emelkedett. Kiegyensúlyozott íz, semmiben nem túlzó, egyenletes minőség, közel a tökéleteshez. EZ a cég ikonikus, leginkább ismert, és elismert receptúrája. A babok érlelése, és pörkölése az igazi titok, hosszú kísérletezés eredménye. 

Ez a különleges finom belga csokoládé, a "Wieze kakaó keverék" leírásából készült.Az egész kakaóbab pörkölés garantálja a teljes, karakteres ízét, és a különleges, csak erre a fajtára jellemző zamatot. Prémium minőségű étcsokoládé pasztillák Callebaut belga csokoládéból 53,5%-os kakaótartalommal.

A 811-es receptúra ??kerek, rendkívül kiegyensúlyozott csokoládéízzel rendelkezik, sima kakaó, kellemes intenzitással, nagyon enyhe vanillia jegyekkel. Könnyű párosítani a különböző ízek és összetevők széles választékával.

Csokoládé készítéshez, bevonáshoz ajánlott, ezen kívül csokoládé krémekhez, bevonáshoz, bonbonkészítéshez. Trüffel, Torta (bevonó) és minden más amihez prémium minőségű csokoládét kel felhasználni. A fenntartható fejlődés érdekében a cég a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül segíti a termelőket. Ez zt is jelenti, hogy remélhetőleg hosszú időn keresztül elérhetőek, megvásárolhatóak lesznek ezek a kiváló termékek, hiszen a farmerek megélhetése is így biztosított. 

Csoki rendelés, csokoládé Budapest, webshop, étcsokoládé, étcsoki

Ismeri más, sütéssel, tortákkal kapcsolatos ajánlatunkat, termékeinket is?

callebaut csokoládé, callebaut webshop, callebaut csokoládé pasztilla - magzsola.hu


Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanillia aroma

kakaó szárazanyagtartalom: min: 54,5%

nyomokban tejet tartalmazhat!

Tápanyagtartalom 100 g termékben:

energia: 2303 kJ/55 kcal

zsír: 37 g, ebből telített: 22 g

szénhidrát: 46 g, ebből cukrok: 43 g

fehérje: 5,1 g

só: 0,01 g


felbontás után száraz, hűvös helyen tartandó! 

Igazolt vásárlói vélemények:

"Igazán finom, kiváló minőségű minőségű étcsoki. Süteménybe, krémekbe maximálisan megfelel, jól olvad, illetve sütni is lehet a kekszekbe."

"Minden évben készítek házi csokoládét karácsonyra, és ebből a legfinomabb. Önmagában is nagyon jó, de a gyerekeim is verhetetlennek tartják."

"Nagyon jó minőség, soha nem csalódtam a MAGZSOLA termékeiben. Csak ajanlani tudom."

"Nagyon finom feketecsokoládé, házi készítésű desszertekhez, vagy csak natur fogyasztásra."

"Nagyon finom, nagyon szeretjük ajánlani tudom mindenkinek."

"A felét használtam el egy sütemény tetejére, ami így különlegesen finom lett. Mivel az ára igen magas, a másik felét különleges alkalomra tartogatom."

"Sütni vettem ajándékba - elégedettnek tűnt az ünnepelt :)"

"A családomnak, barátaimnak nagyon ízlik ez a termék, ez az a csokoládé íz, amit nagyon szeretek. A rendelést meg fogom ismételni."

"Férjemnél osztatlan sikert aratott, Óvatosan kóstolgatja, hogy minél tovább tartson. Persze, most a szaloncukor dömping idején ezt megteheti. Remek ötlet volt a forgalmazása!"

"Nagyon finom! Újra kell rendelnem mert arra nem maradt amire kellet volna. Korrekt,pontos gyors kiszolgálás. Csak köszönni tudom a csapatnak."

Tápanyagtartalom / 100g
Tápanyagtartalom 100 g termékben: energia: 2303 kJ/55 kcal zsír: 37 g, ebből telített: 22 g szénhidrát: 46 g, ebből cukrok: 43 g fehérje: 5,1 g só: 0,01 g
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (14 vélemény)
(14)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Mihályné Judit Szabó
2023.02.25
Nagyon finom, az 54%-os kellemesen nem vadul keserű. Sima, lágy ízű.
Máskor is fogok rendelni
Igazolt vásárlás
Csaholcziné Soós Andrea
2022.12.09
Önmagában fogyasztva, de töltelékként is nagyon finom. Ár arányban tekintve is az egyik legjobb helyen lehet belga callebaut csokoládét vásárolni a mazsola-nál! Én mindig tőlük rendelek ?
Paizs Kálmánné
2017.11.29
Nagyon finom! Újra kell rendelnem mert arra nem maradt amire kellet volna. Korrekt,pontos gyors kiszolgálás. Csak köszönni tudom a csapatnak.
Harmatos Ibolya
2018.01.04
Férjemnél osztatlan sikert aratott, Óvatosan kóstolgatja, hogy minél tovább tartson. Persze, most a szaloncukor dömping idején ezt megteheti. Remek ötlet volt a forgalmazása!
Nyilas Istvánné
2018.01.05
A családomnak, barátaimnak nagyon ízlik ez a termék, ez az a csokoládé íz, amit nagyon szeretek. A rendelést meg fogom ismételni.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek