Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 2,5 kg

GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g

Callebaut Gold – fehércsokoládé pasztillák karamellel. 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel. 
Eredeti, bontatlan gyári csomagolás!

 


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Gyártó
Callebaut
Raktáron
22 699 Ft
Egységár: 9,08 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 227 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
21 564 Ft/db
5+  db
-7 %
21 110 Ft/db
Részletek

Callebaut Gold – fehércsokoládé pasztillák karamellel, enyhén sós ízesítéssel, és 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal.

Prémium minőségű belga csokoládé,

különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.

A csokoládé készítéséhez a valódi karamellt kiegészítik karamellizált tejcukorral is. Ezek után, még egy csipet sóval teszik még izgalmasabbá.

Élvezd ezt a halvány borostyán színt, egy finom arany árnyalattal, amely szinte minden cukrászati alkalmazásba megállja a helyét. 

intenzív - kiegyensúlyozott - gazdag karamellás jegyekkel.

Callebaut Gold Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni), azaz., melegíteni szükséges. Sokoldalúan használható dessszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Itt egy angol nyelvű videó a temperálásról:

A Callebaut rövid története:

Octaaf Callebaut több, mint 100 évvel ezeklőtt hozta létre1911-ben csokoládégyárát,  egy belga kisvárosban, Wieze-ben. A követő években dolgozta ki és tökéletesítette azokat a receptúrákat, melyek 811, vagy a 823 vagy éppen W2 néven a mai napig elismertek a gazdag csokoládés ízek rajongóinak fülében.

Ma már, a világ vezető csokoládégyártójaként számos újítás és nóvum fűződik a Callebaut márkához. Többek között az utóbbi évek legizgalmasabb fejlesztése, a Ruby csokoládé.

VÁLOGATOTT ÉS NYOMON KÖVETHETŐ KAKAÓBABBÓL KÉSZÜLT

A Callebaut már 2012 óta élen jár a fenntartható kakaóbab termelésben, és  afair trade kereskedelemben is.

További lépésként valamennyi Callebaut Finest Belgian Chocolate készítéséhez felhasznált kakaómassza ezentúl kizárólag nyomonkövethető és 100%-ban fenntartható termelésből származó kakaóbabból készül.

Minden egyes kakaóbab-szállítmány külön-külön visszakövethető egészen a származási helyéig, addig a farmerközösségig, ahol megtermett Ghánában, Elefántcsontparton vagy éppen Ecuadorban.

A Callebaut Finest Belgian csokoládék egyedülállóan gazdag kakaós karaktere, az édes, savas és keserű ízek tökéletes harmóniája, illetve gyümölcsös zamata új lendületet visz minden csokoládés édességbe. A házasítás során minden egyes kakaóbabnak fontos szerepe van a páratlan Callebaut íz kialakításában. Hogy is van ez?

Nos, minden egyes kakaóbab igyekszik megmutatni származási helyének sajátos karakterét.

A tökéletesen kiegyensúlyozott és kerek íz elérése érdekében 3 különböző származási országból: Elefántcsontpartról, Ghánából és Ecuadorból származó kakaóbabot használtunk fel:

ELEFÁNTCSONTPART

Az elefántcsontparti kakaóbabok adják minden Finest Belgian csokoládé gerincét. Nekik köszönhetjük az erőteljes kakaós ízt, amit mindannyian szeretünk.

ECUADOR

A kellemesen kesernyés ízvilág eléréséhez az ecuadori kakaóbabokat gondosan szelektálják. Ezek a babok különleges aromájukkal gazdagítják a végleges babkeveréket.

GHÁNA

Intenzív aromájukkal a ghánai kakaóbabok is elengedhetetlenül szükségesek a tökéletes végeredményhez. Kellő mértékben adva a házasításhoz ezek a kakaóbabok adják a csokoládé gyümölcsös zamatát és friss savasságát.

callebaut gold 2,5 kg arany karamell pasztillák

Mivel harmonizál?

Vanília, Alma, Narancs, Ananász, Cseresznye Sárgabarack, Datolya,  Citrom, Mandula, Matcha Tea, Kávé, Sötét csokoládé 

Tárolás

12-20 °C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!

Összetevők:

  • Kakaóvaj
    Cukor
    zsíros tejpor
    Tejcukor
    tejsavópor
    Sovány tejpor
    karamellizált cukor 2 %
    Emulgeálószer
    Szójalecitin
    Természetes vanilia aroma

Tápérték: 100 g termékben:


  • Energia 2388 kJ/571 kCal
    Zsír 37.1 g
    amelyből telített zsírsavak 22.5 g
    Szénhidrát 50.8 g
    amelyből cukor 50.3 g
    Fehérje 8 g
    Só 0.51 g
    Élelmi rost 0 g


Allergének: Szójabab, Tej

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek