Ruby RB1 47,3%, Callebaut, Rózsaszín mártócsoki pasztilla.
A cukrászat történelmében nagy lépés volt a fehér csokoládé 80 évvel ezelőtti felfedezése. Azóta talán nem is volt ekkora szenzáció: az ét-, a tej- és a fehér csokoládé után most itt a RUBY RB1! A természet tiszta ajándéka, egy merőben új íz- és színélményt nyújt mindenféle színezék vagy ízesítő hozzáadása nélkül.
Ruby RB1 47,3%, Callebaut, pink csokipasztilla.
Ez egy teljesen új. lenyűgöző látvány, vizualitás, ugyanakkor egy remek ízharmóniát is kapunk a rózsaszínű pasztillákhoz. Remek!
Egy kakaószakértőnk felfedezte, hogy a kakaóbabban természetesen előforduló egyedi összetevők kivételes vörös-rózsaszín színű és gyümölcsös ízű csokoládét eredményeznek . A brémai Jacobs Egyetemmel (Németország) való közvetlen együttműködésünk révén lassan, de biztosan megfejtettük a felfedezés mögött rejlő titkokat. Minden a bab egy bizonyos fajtájában lévő prekurzorokra mutatott: a rubin kakaóbabban.
A kakaóbab azonosítása és a csokoládékészítés során a bab feldolgozásának legjobb módjának megtalálása, bizony sok évnyi kutatást igényel. Ma a Callebaut csokoládégyártók finomhangolták a rubin csokoládé receptjét a szakácsok számára, hogy szabadon alkothassanak annak figyelemre méltó, minden mástól eltérő színével és ízével .
VIDEO
Ruby RB1 47,3%, Callebaut, Rózsaszín mártócsoki pasztilla.
Csokoládé és friss gyümölcsös, enyhén savanykás ízek együtt. A titok a rubin színű kakaóbabban keresendő, ez adja ezt a meghökkentő színt.
Új ötletekre inspirál akár a professzionális cukrászatban, akár az otthon is a legmagasabb minőséget választók között, garantáltan meglepetést okoz. És ez nem túlzás.A bevonástól a különböző habok készítéséig, igen sokféleképpen használható. Már csak arra vár, hogy Ön is kipróbálja.
Maga a belga cég egy 100 éves hagyományokra támaszkodó vállalkozás, fair trade kereskedők, és alaptermékük, a 811 receptúrájú csokipasztilla - szerintem egy remekmű.
Mártócsokoládé használata, angol nyelvű videó:
VIDEO
A rubinszínű kakaóbab olyan kakaót termesztő országokból származik, mint Brazília, Ecuador és Elefántcsontpart. Sem a nemzetség, sem az eredet nem határozza meg a kakaóbab rubinbab minősítését. Ennek feltétele a tipikus prekurzorok természetes előfordulása a kakaóbabban, amelyek így alkalmasak arra, hogy a bab rubinbab profillal rendelkezzen, és rubin színt és ízt idézzen elő.
Mint egyetlen belga ínyenc csokoládé, cégünk több mint 100 éve tökéletesíti a kakaóbabból a kész csokoládé készítésének módszerét, a Callebaut megtalálta a rubinszínű kakaóbab egyedi érzékszervi tulajdonságainak módszerét. Csak a rubinbab szakszerű kiválasztása és aprólékos feldolgozása eredményez rubin RB1 csokoládét – színezék vagy gyümölcsaromák hozzáadása nélkül .
Ruby RB1 - Kóser minősítésű termék.
Callebaut RUBY rózsaszín csokoládé magas kakaó szárazanyag tartalommal.Selymesen telt gyümölcsös ízjegyekkel. Pasztillás, 2,5 kg/zacskó.Saját csomagolás: 500 g, és 250 g. Közepes folyékonyság: tökéletes választás szinte minden eljáráshoz. Visszazárható csomagolás. Színezék és ízesítőanyagok nélkül.
Ruby Összetevők:
cukor, kakaóvaj: sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgálószer: szójalecitin, citromsav, természetes vanilia aroma,
Kakaó szárazanyag tartalom: legalább 47,3%
Allergén információ: nyomokban tejet t artalmazhat!
Származási hely: Belgium
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 12-20 C között.