A finom borok szőlőjéhez hasonlóan a kakaóbabot is befolyásolja a termőföld . A rubin színű kakaóbab Ecuador, Brazília és Elefántcsontpart egyedülálló éghajlati viszonyai között nő. A természet különleges összetételének ez az igazi ajándéka a csokoládé természetes rubinszínét eredményezi – színezékek vagy gyümölcsaromák hozzáadása nélkül.
A Ruby gyümölcsössége és enyhén savanykás profilja kreatív ötleteket nyit meg édességek, sütemények, sütemények, kekszek és még sok más számára. A rubin színű csokoládé pedig sokoldalú folyékonyságával a technológia széles skálájához tökéletes, az édességek formázásától és bevonatolásától kezdve a cukrászhabokig stb.
A finom, intenzív bogyós íze a legszokatlanabb kombinációkkal is jól működik . A sózott karamelltől, a fűszerektől, mint a bors, vagy a fűszernövényektől, mint a rozmaring, a váratlan összetevőkig, mint a wasabi vagy az egzotikus gyümölcsökig, mint a licsi vagy a mangó, a lehetőségek végtelenek.
Az ételek szerelmesei el lesznek ragadtatva a Ruby csokoládéhoz tartozó ételek és italok sokféleségétől: merész sajtok, mint a Roquefort vagy Camembert, kaviár, rozé pezsgő és bor, gyümölcsös sörök, sőt zöld tea.
a kép forrása: https://www.barry-callebaut.com/en/manufacturers/trends-insights/how-work-ruby-chocolate