Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Ezüstkolloid
1599 Ft-tól

Ezüstkolloid

Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid esküdt ellensége a vírusoknak, baktériumoknak és gombáknak, és mellett még... Tovább

Értékelés:

A termék 28 vásárlói vélemény alapján 4.5 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

250 mL
1599 Ft
Kredit érték: 13    Egységár: 6396 Ft / liter

Az ezüstkolloid esküdt ellensége a vírusoknak, baktériumoknak és gombáknak, és mellett még számos más egysejtű kórokozónak is. Miután a szervezetbe kerül, károsítja a betegséget okozó organizmusok oxigén-anyagcseréjét, ami pedig ezek pusztulását okozza. Toroköblögetőként ismert leginkább, hiszen a megfázásos, torokfájós tüneteket is jól kezeli. 

20 PPM - SZÁJVÍZ

Mikroszkópikus részecskékből, deionizált vízben függő ezüstionokból áll. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké,ezért 90-100%-ban felszívódik. Egyáltalán nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Színtelen, szagtalan, íztelen. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből. 
Több mint 650 féle baktériumtörzset, (a testbarát bacilusokat kivéve) vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat. Egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig alkalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert terméket természetes gyógyhatású készítményként tartják számon. Csíraölő hatása miatt az ezüstöt a sebgyógyításban is alkalmazzák, például sebtapaszokat vonnak be leheletvékony ezüstréteggel, hidrokolloid kötéseket készítenek belőle vagy fehérnemű szövetébe szövik bele. Vénákba helyezhető katéterekbe és az ízületi protézisekbe, sőt a csontcementekbe is kerül belőle. A sperma, a petesejt és a mesterséges megtermékenyítéshez használt embriók is tartósíthatók ezüsttel. Újabban a hűtőszekrények belsejét is vékony ezüstréteggel vonják be, hogy ezzel gátolják meg a szekrényben a kórokozók elszaporodását.

A hazánkban forgalmazott készítmények döntő többsége emberi felhasználásra alkalmatlan. Kiváló segítséget nyújtanak a lakás antibakteriális tisztításához, és kezelhetjük velük a növények baktérium által okozott fertőzéseit.

Emberi használatra azonban csak bevizsgált, biztonságos ezüstkolloidot ajánlunk! Az Egészségmarket logóval ellátott terméket bátran használhatja.

Míg egy antibiotikumos kezelés gyakorlatilag elpusztíthatja a szervezet szinte  komplett bélflóráját, az ezüstkolloid használata után nem fenyeget ez a veszély. Egyetlen lehetséges mellékhatása az argíria – a bőr szürkéskék elszíneződése – de ehhez egy 20 ppm koncentrációjú készítményből naponta 17 liternyit kellene meginnunk.

Származási hely: Magyarország

Összetevők: nagy tisztaságú víz, ezüstkolloid

Használati utasítás: napi 2x10 ml ÖBLÍTÉS, MAJD KÖPJE KI, A TERMÉKET NE NYELJE LE!

Felhasználás: szájvíz

Tárolás: száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolandó

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi ezüstkolloid higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Ezüstkolloid oldat, vélemények, árak: 1599 Ft magzsola
nagy tisztaságú víz, ezüstkolloid
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Ezüstkolloid termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
...
1-5 / 28
Vásárló
Csak külsőleg, gargarizálásra használjuk torokfájásnál, szokott használni Volt olyan eset, mikor megszüntette a viszketést.
Vásárló
Kiváló termék. A leírásnak megfelelő.
Jó ár/érték arány.
Vásárló
A termék ígérete szerint segít a fájos torkon - sajnos nekünk ez nem jött be.
Vásárló
Elégedett vagyok a termékkel. Kicsit furcsa ízű. :-)
Vásárló
A család minden tagja használja. Mindenképp csak ajánlani tudom.
1
...
1-5 / 28

Értékelje Ön is a(z) Ezüstkolloid terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Ezüstkolloid mellé:

Sörélesztő
Sörélesztő
991Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.