Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL
1179 Ft-tól

Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL

Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL
Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL
Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL
Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL

HOSPI Sept higiénés kézfertőtlenítő szappan... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

500 mL
2099 Ft Akciós ár: 1179 Ft-43.8% / 920 Ft
Akció vége: 2 nap 9 óra 11 perc múlva
Kredit érték: 21    Egységár: 4198 Ft / liter

HOSPI Sept higiénés kézfertőtlenítő szappan

Színezék- és illatmentes.

 baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid hatású.

2020 márciusától, a koronavírus magyarországi terjedésétől kezdődően ugrásszerűen megnövekedett az igény jó minőségű, vírusok, baktériumok semlegesítésére alkalmas kézfertőtlenítő szerekre. Néhány hétig a boltok polcai üresen tátongtak,a  gyártók képtelenek voltak felvenni a ritmust, és 10 x, 20 x nagyobb mennyiség gyártására sem voltak berendezkedve. Ez a termék viszont teljesen megfelel ezeknek a követelményeknek. gazdaságos, 500 mL-es kiszerelésű, pumpás, adagolófejjel ellátott, esztétikus fél literes kiszerelésű flakonban elérhető az Ön számára is. 

Figyelem! Ez egy nagyon hatásos szer, ugyanakkor a bőrt is jelentősen szárítja, használata után nem árt egy kis testápoló!

Egy kis magyarázat a szakszavakról:

baktericid termékek, ahogy már a név is sugallja, baktériumölő hatásúak. Mivel a baktériumok folyamatosan körülvesznek minket, akár az utcán, a piszkos tárgyak megérintését követően, így jó, ha van a közelünkben olyan kézfertőtlenítő, mely segít a baktériumok elleni küzdelemben.

Antibakteriális, fungicid, virucid

fungicid tulajdonságú szerek nemcsak gátolják a gombák fejlődését, de teljesen el is pusztítják őket.

Ha azt látod egy címkén, hogy a fertőtlenítő virucid, akkor egy olyan vírusölő hatású szerrel van dolgod, amely a vírusok génszerkezetét kémiailag megváltoztató hatóanyagot tartalmaz. Miért jó ez? Mert így a vírusok elvesztik virulens, vagyis fertőzőképes, mérgező hatásukat.

Alkalmazása: Fertőtlenítő kézmosásra alkalmazható. A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Nyomjunk a tenyérbe 3-5 mL mennyiséget, és alaposan dörzsöljük át a kézfejet és az ujjbegyeket is. Behatási idő: 30 másodperc. Szelektív virucid hatás eléréséhez 1 percig ne mossuk le a kezünkről!  

kombinált hatású kézfertőtlenítő szer, tisztít és fertőtlenít

Humán-egészségügyi biocid termék, 1. terméktípus, foglalkozásszerű, lakossági felhasználásra Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, szelektív virucid (burkos vírusokra), tuberkulocid A termék hatóanyaga: a didecil-dimetil-ammónium-klorid

Egyéb figyelmeztetések: más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Figyelmeztető mondatok: H315 bőrirritáló hatásű.H318 súlyos szemkárosodást okozhat. H400 nagyon mérgező a vízi élővilágra.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. 

P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, amennyiben ez könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. 

P273: Kerülni kell az az anyag tömény változatának környezetbe való kijutását. 

P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően. 

Elsősegélynyújtás: Lenyelés esetén: a szájüreget azonnal ki kell üríteni, igyunk vizet, és haladéktalanul forduljuk orvoshoz! Mutassuk meg neki a címkét/biztonsági adatlapot. Hánytatni tilos! 

Hulladékkezelés: A termék maradékai, valamint tisztítatlan csomagolóanyaga veszélyes hulladéknak minősül. 

Környezetvédelem, ökotoxikológia: Tilos a készítményt élő vízbe, talajban, vagy hígítás nélkül a csatornarendszerbe juttatni. 

A biztonsági adatlap ide kattintva tölthető le.

OHT engedély száma: JKF/5384-4/2016

Összetétel: 4,0% didecil-dimetil-ammónium-klorid, 0,9% N-(3-aminopropil)-N-dodecil- propán-1,3-diamin, 2-propanol, zsíralkohol-etoxilát, hydroxietilcelluloz, víz

- Az összetevőket az INCI-nevezéktan (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients/

A Kozmetikai Összetevők Nemzetközi Nevezéktana) szerint tüntettük fel, ha az INCI-név nem elérhető, akkor a közhasználatú kémiai elnevezést alkalmaztuk.

Igazolt vásárolói vélemény: "2020 áprilisában vettem meg ezt a terméket. Jelenleg minden fertőtlenítőt aranyárban adnak, ez pedig fél literes, sokszor ennyi pénzért csak 2 dL-es változatot kapok. 30 másodperc a behatási idő, és minden bacit elöl. Cserébe, eléggé szárítja a kézbőrt - ez is bizonyítja hatását."

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Hospi Sept kézfertőtlenítő higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Hospi Sept kézfertőtlenítő, vírusölő hatású magzsola
4,0% didecil-dimetil-ammónium-klorid, 0,9% N-(3-aminopropil)-N-dodecil- propán-1,3-diamin, 2-propanol, zsíralkohol-etoxilát, hydroxietilcelluloz, víz
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
2020 áprilisában vettem meg ezt a terméket. Jelenleg minden fertőtlenítőt aranyárban adnak, ez pedig fél literes, sokszor ennyi pénzért csak 2 dL-es változatot kapok. 30 másodperc a behatási idő, és minden bacit elöl. Cserébe, eléggé szárítja a kézbőrt - ez is bizonyítja hatását.

Értékelje Ön is a(z) Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Hospi Sept kézfertőtlenítő foly. szappan 500mL mellé:

Aszalt szilva
Aszalt szilva
674Ft-tól
Bulgur
Bulgur
399Ft-tól
Sörélesztő
Sörélesztő
991Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.