Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
4 499 Ft

GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g

GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g
GOLD fehércsokoládé pasztilla karamellel, Callebaut, 400 g

Callebaut Gold – fehércsokoládé pasztillák karamellel. 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel. 
Eredeti, bontatlan gyári csomagolás!


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Gyártó
Callebaut
Raktáron
4 499 Ft
Egységár: 11,25 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
4 274 Ft/db
5+  db
-7 %
4 184 Ft/db
Részletek

Callebaut Gold – fehércsokoládé pasztillák karamellel, enyhén sós ízesítéssel, és 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal.

Prémium minőségű belga csokoládé,

különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.

A csokoládé készítéséhez a valódi karamellt kiegészítik karamellizált tejcukorral is. Ezek után, még egy csipet sóval teszik még izgalmasabbá.

Élvezd ezt a halvány borostyán színt, egy finom arany árnyalattal, amely szinte minden cukrászati alkalmazásba megállja a helyét. 

intenzív - kiegyensúlyozott - gazdag karamellás jegyekkel.

Callebaut Gold Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni), azaz., melegíteni szükséges. Sokoldalúan használható dessszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Itt egy angol nyelvű videó a temperálásról:

A Callebaut rövid története:

Octaaf Callebaut több, mint 100 évvel ezeklőtt hozta létre1911-ben csokoládégyárát,  egy belga kisvárosban, Wieze-ben. A követő években dolgozta ki és tökéletesítette azokat a receptúrákat, melyek 811, vagy a 823 vagy éppen W2 néven a mai napig elismertek a gazdag csokoládés ízek rajongóinak fülében.

Ma már, a világ vezető csokoládégyártójaként számos újítás és nóvum fűződik a Callebaut márkához. Többek között az utóbbi évek legizgalmasabb fejlesztése, a Ruby csokoládé.

VÁLOGATOTT ÉS NYOMON KÖVETHETŐ KAKAÓBABBÓL KÉSZÜLT

A Callebaut már 2012 óta élen jár a fenntartható kakaóbab termelésben, és  afair trade kereskedelemben is.

További lépésként valamennyi Callebaut Finest Belgian Chocolate készítéséhez felhasznált kakaómassza ezentúl kizárólag nyomonkövethető és 100%-ban fenntartható termelésből származó kakaóbabból készül.

Minden egyes kakaóbab-szállítmány külön-külön visszakövethető egészen a származási helyéig, addig a farmerközösségig, ahol megtermett Ghánában, Elefántcsontparton vagy éppen Ecuadorban.

A Callebaut Finest Belgian csokoládék egyedülállóan gazdag kakaós karaktere, az édes, savas és keserű ízek tökéletes harmóniája, illetve gyümölcsös zamata új lendületet visz minden csokoládés édességbe. A házasítás során minden egyes kakaóbabnak fontos szerepe van a páratlan Callebaut íz kialakításában. Hogy is van ez?

Nos, minden egyes kakaóbab igyekszik megmutatni származási helyének sajátos karakterét.

A tökéletesen kiegyensúlyozott és kerek íz elérése érdekében 3 különböző származási országból: Elefántcsontpartról, Ghánából és Ecuadorból származó kakaóbabot használtunk fel:

ELEFÁNTCSONTPART

Az elefántcsontparti kakaóbabok adják minden Finest Belgian csokoládé gerincét. Nekik köszönhetjük az erőteljes kakaós ízt, amit mindannyian szeretünk.

ECUADOR

A kellemesen kesernyés ízvilág eléréséhez az ecuadori kakaóbabokat gondosan szelektálják. Ezek a babok különleges aromájukkal gazdagítják a végleges babkeveréket.

GHÁNA

Intenzív aromájukkal a ghánai kakaóbabok is elengedhetetlenül szükségesek a tökéletes végeredményhez. Kellő mértékben adva a házasításhoz ezek a kakaóbabok adják a csokoládé gyümölcsös zamatát és friss savasságát.

Mivel harmonizál?

Vanília Alma, Narancs, Ananász, Cseresznye Sárgabarack, Datolya,  Citrom, Mandula, Matcha Tea, Kávé, Sötét csokoládé 

Tárolás

12-20 °C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!

Összetevők:

  • Kakaóvaj
    Cukor
    zsíros tejpor
    Tejcukor
    tejsavópor
    Sovány tejpor
    karamellizált cukor 2 %
    Emulgeálószer
    Szójalecitin
    Természetes vanilia aroma

Tápérték: 100 g termékben:


  • Energia 2388 kJ/571 kCal
    Zsír 37.1 g
    amelyből telített zsírsavak 22.5 g
    Szénhidrát 50.8 g
    amelyből cukor 50.3 g
    Fehérje 8 g
    Só 0.51 g
    Élelmi rost 0 g


Allergének: Szójabab, Tej

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek