Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

2017-es összefoglaló a magzsoláról

2017-12-29 10:34:48 Cimkék: Tudatos vásárlás | fejlesztés | ingyenes szállítás

A kíváncsiaknak írok, akik időnként, vagy rendszeresen vásárolnak nálunk, tagjai vásárlói klubunknak, törzsvásárlók.

A helyzet az, hogy egy online webshop sosincs teljesen kész. Olyan ez, mint a vitorlázás – mindig igazítani kell a köteleken, vitorlaállások, kormányon. Aztán megváltozik a szél és az áramlat, és lehet újra állítani, finomhangolni mindent.  Nekünk a szél, és az áramlás, a flow, a Google, és  a Facebook, itt hirdetünk, és veszünk részt a versenyben.

Idén a legnagyobb változás az volt cégünk, és az én személyes életemben, hogy eladtam, kiszálltam a nagykereskedelemből, és csak az online üzletre, a mi magzsolánkra koncentráltam. Tudod, aszalt gyümölcs. :-)

Sokat tanultam online marketingből, SEO-ból, és más, „titokzatos” tudományokból is. :-)

Jócskán változott, bővült kínálatunk is, kandírozott gyümölcsökkel (pomelo, kiwi), növeltük a GAL szerves vitaminok, és táplálék kiegészítők választékát ( bimuno flóra rost komplex, Omega3 tabletta), és belevágtunk a „csokibizniszbe” is, Kiss Márti cukrász kézműves termékeivel, és a kiváló belga Callebaut eredeti és általunk csomagolt finomságaival (csokicseppek, pasztilla) – ezek nagy sikert arattak, főleg, a Karácsony előtti, mit-is- süssek időszakban.  A csökkentett kalóriatartalom is fő szempont volt az új beszerzéseknél, így került hozzánk a Diabestar sütemény- és kenyér lisztkeverék, és a Slim Pasta sorozatból, szélesmetélt, cérnametélt, spagetti, és penne, rizs.

Forgalmunk is nőtt kicsit, és csapatunk létszáma csökkent – jó hithű, jókedvű, motivált munkatársakkal együtt dolgozni a webshop -ban is.


Mi várható 2018-ban, annak is első negyedévében?

* Megújuló weboldal/ webshop felület (ezt már novembertől szerettem volna, de majd most!) 

* Több, egészséges csoki, liofilizált, tartósítószer mentes gyümölcs, új fűszerek, fűszerkeverékek, több magyar, kézműves termék.

És személyesen, mit változtatok én?

* Reggel korábban kelek fel, hogy legyen időm meditálni, és lassan, kényelmesen „feléledni”

* Nagyobb rendet tartok az íróasztalomon .

* Többet mozgok, és több vizet iszom napközben.

Kis lépésekkel előre. Ezt kívánom Önnek is. És legyen sok aszalt gyümölcs a kamra polcain! :-)

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ingyenes termékminta

2017-05-23 15:45:27
Ingyenes termékminta

Sokan látogatnak el oldalunkra, naponta 400-600-an. Ebből csak néhány százalék vásárol. Ennek számos oka isvan/lehet, de most teszünk egy kisérletet!

Pár hasznos mondat az aszalványokról:

2016-05-19 07:37:32
Pár hasznos mondat az aszalványokról:

Bár oldalunkon több kategóriába sorolva, több, mint 400 termék kapható, a fő csapásirány számunkra - immár több, mint 3 éve - az aszalt gyümölcsök, és olajos magvak értékesítése. Ezekről, a tartósításról, aszalásról, már régebben is írtam, itt, a blogon, most kicsit megválaszolnék néhány, gyakran feltett kérdést, ami talán segít a döntésben Önnek is.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.