Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

A magzsola.hu közösségteremtő ereje. Nem is gondoltam volna.

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2017.08.03 13:06
A magzsola.hu közösségteremtő ereje. Nem is gondoltam volna.

Néhány dolgot közösen csinálni sokkal jobb, minrt egyedül. Godolta volna, hogy a vásárlás is ilyen? Pedig - igen. sokan. KÖZÖSEN rendelnek. Így könnyebb elérni a bűvös, ingyenes szállítási határértékét, és praktikus is lehet az egy, nagy csomag.

Jelenleg egy olyan világban élünk, ami alapvetően az egóról, és az egyénről szól, legalábbis ezt üzenik a marketingben. „Jár neked” Megérdemled” Vedd el” „Csak most, csak neked” – ugye, ismerős?

Ez egy kicsit a társadalmat is szétzilálja, hiszen az üzenetek mögött az is áll, hogy egyedül, gyorsabban, többre viszi az ember – pedig nem. Háttér, támogatás, szeretet nélkül ez nem működi k– azaz, senki nem lehet boldog önmagával. Egészen egyszerűen, így vagyunk kitalálva.

Hogy mire akarok kilyukadni? Korábban, és most is sok vásárlóval beszélgetünk, kérdezgetjük őket rólunk, róluk. És egy igazán érdekes dolog rajzolódott ki: mégpedig az, hogy sokan. KÖZÖSEN rendelnek.

Így könnyebb elérni a bűvös, ingyenes  szállítási határértékét, és praktikus is lehet az egy, nagy csomag. Ehhez kell, olyan áldozatkész, jó hozzáállás, aki felvállalja az adminisztrációt, a rendelést, szervezést és a pénzek beszedését is.

Ilyen nincs, sok vele a vesződség? De van. És elég sokan vannak ilyenek.  Igen erről nem beszél a tömegmédia, vagy csak érintőlegesen. Ez szerintem nagyon jó, sőt, kifejezetten reménykeltő.

Igenis vannak, akik összefogják a közösségeket, családokat, és akarnak tenni valamit értük.   

És igen, ez nekünk is jó, hiszen alapvetően szeretnénk törzsvásárlóknak eladni, kedvezményekkel, és az ő táborukat növelni.

Ön ismeri Vásárlói klubunkat?