Ha nem tudsz belépni új oldalunkra, kérj JELSZÓEMLÉKEZTETŐT arra az e-mail címre, amivel eredetileg regisztráltál.

A kapott jelszót érdemes kézzel, karakterenként beírni, nem másolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! H-P 8:00-16:00 +36209278610

Receptek

Datolyagolyók - nyersen

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2017.03.22 15:19
Datolyagolyók - nyersen

Nem hittem volna, hogy ennyire egyszerű is lehet egy finomság. De talán éppen az egyszerűség a nagyszerűség titka.

Amikor Melinda elkészítette ezt a "sütit", csodálkoztam egyszerű nagyszerűségén. Tényleg csak ennyi? 

Igen, és Andris fiunk, mint fő tesztelő, jóízűen ette, egyik golyócskát a másik után. Márpedig, az ú ízlése csalhatatlan.

100 g zabpelyhet és 100 g sótlan, hántolt földimogyorót aprítógépben morzsára aprítjuk.

Ezután hozzáadunk még 400 g kimagozott friss datolyát, 2 evőkanál kókuszolajat, és 2 evőkanál mogyoróvajat.

Ezekből aztán golyókat formázunk, és máris tálalható.

Mindössze ennyi, jó étvágyat kívánunk hozzá!