Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Datolyagolyók - nyersen 1
Vissza a receptekhez

Datolyagolyók - nyersen

Hozzávalók:

Amikor Melinda elkészítette ezt a "sütit", csodálkoztam egyszerű nagyszerűségén. Tényleg csak ennyi? 

Igen, és Andris fiunk, mint fő tesztelő, jóízűen ette, egyik golyócskát a másik után. Márpedig, az ú ízlése csalhatatlan.

100 g zabpelyhet és 100 g sótlan, hántolt földimogyorót aprítógépben morzsára aprítjuk.

Ezután hozzáadunk még 400 g kimagozott friss datolyát, 2 evőkanál kókuszolajat, és 2 evőkanál mogyoróvajat.

Ezekből aztán golyókat formázunk, és máris tálalható.

Mindössze ennyi, jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

Mondja el Ön is véleményét a receptről


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG