Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Vegán tepertőkrém salátával 1
Vissza a receptekhez

Vegán tepertőkrém salátával

Hozzávalók:

Csupa egyszerű alapanyag - ebből áll a kecskeméti ÉlőÉtelbár receptje.

Forgattunk hozzá egy kis filmet, így aztán végig is néztük az elkészítés folyamatát - nem túl bonyolult - 

és nagyon finom! Csak neki kell kezdeni, és mint minden receptnél, itt is érdemes variálni, kísérletezni.

Hozzávalók:

20 dkg hántolt napraforgómag

1 kisebb fej, vagy fél gerezd lila hagyma, nagyobb darabokra vágva

1/2 pritamin, vagy kápiapaprika szintén nagyobb darabokban

1 teáskanál himalaya só (én kevesebbet tettem bele, de ízlés kérdése)

némi őrölt feketebors (ld. fentebb)

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

1 evőkanál mustár

a salátához: 

1 pritaminpaprika

1 paradicsom 

apróra vágott metélőhagyma

fél fej lolo rosso saláta. 

némi citrombors

1 evőkanál extra szűz olívaolaj

Elkészítés: az alapanyagokat összeturmixoljuk, elkészítjük a salátát, 

és teljes kiőrlésű kenyérre kenve, már tálalhatjuk is.


nagyon finom! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

A recepthez kapcsolódó termékek

Mondja el Ön is véleményét a receptről


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG