Kérdése van? Hívjon minket! H-P 8:00-16:00 +36209278610

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4.7 (173 vélemény)
(141)
(16)
(9)
(3)
(4)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szőke Péterné
2015.07.05
Én a szárított bogyóból rendeltem 3 hónappal ezelőtt,bevallom fogyás céljából!Az első megrendelésem 3 nap alatt megérkezett.Nagyon apró és szemetes volt,talán túl kemény is,ezért úgy döntöttem hogy leforrázom és úgy fogyasztom.A második megrendelésem sokkal jobban nézett ki,nagyobb-puha szemeket tartalmazott,ezt viszont így szárazon rágcsikáltam,nagyon kellemes kis nasi!Reggel,délben és este 1evőkanállal fogyasztottam.Tapasztalatom:több mint 10-éves problémám volt a jobb kéz mutatóújjon a köröm hosszanti irányú berepedése,amit semmilyen vitamin-kúra és egyéb kezelések sem szűntettek meg.Kb.2hónap goji bogyó fogyasztása után a körmöm rendbe jött...először nem akartam hinni a szememnek,jól látom-e?..de igen!Akkor már nem szedtem hiába!Más:a fogak érzékenységének megszüntetésére is jó volt,sajnos elfogyott a bogyóm,kezdem érezni a fogaimon,úgyhogy gyorsan rendelem is a következő adagot.Fogyás:2kg-ot fogytam,csökkenti az édesség utáni vágyat,de amíg fejben nem dől el a fogyókúra,addig nem is működik!Én most sajnos ebben a stádiumban vagyok,a táplálkozási szokásaimon nem tudtam változtatni!Majd csak túl leszek ezen a stresszes állapoton,és nem az étellel vigasztalódom!Köszönöm.Rendelem is a harmadik adag gojit!
Előnyök:
Hátrányok:
Róbert Csonka
2015.08.05
Tisztelt Magzsola .hu! sajnos én már vettem goi bogyót,de be is csaptak vele,mert még akkor nem tudtam,hogy önök is forgalmazzák a terméket és még sok jó és hasznos élelmiszereket is. 4 csomag 150 grammos goi bogyóért 15.000 ezer forintot vettek el tőlem és önök duván 3000-ft adnak 500 grammosat. vissza fogom küldeni a terméket,mert van visszavásárlási garanciám és ezentúl önöktől fogok rendelni! én a 80 vanas években zenéltem Kecskemét mellet Tősferdőn,a Tölgyfa éterembe és sokat jártunk be Kecskemétre,mert 1 nagyon szép és jó városnak tartom. Nagyon örülök önöknek,hogy ilyen jó dolgokat forgalmaznak és fogom a céget ajálni az ismerőseim körében is! TiszteletteL: Csonka Róbert
Előnyök:
Hátrányok:
faygabor
2015.08.16
Meglepdtem a hatasan. Egy hét elmultaval testsulyom ket kiloval lett konnyebb. Ezert most egy kilonyit rendeltem az aszalekbol. Remélem a kuldemeny hamarosan megerkezik, es nem lesz hosszu a kimaradas a szedesben. Egy evokanalnyit forrazok le, es harom reszre elosztva iszom meg egy napo.
Előnyök:
Hátrányok:
Bogdánné Szabol Eszter
2015.08.17
Nagyon szeretem íze van és jótékony 6ású a szervezetemre.
Előnyök:
Hátrányok:
Réczey Gabi
2015.08.20
A termék illata, állaga jó, de meglepődtem azon, hogy kénezve van. Eddig még egy csomagoláson sem láttam ezt a feliratot. Egészségre nem ártalmas ? A kénezés miatt adtam 3 pontot.
Előnyök:
Hátrányok:
Réczey Gabi
2015.08.20
Az előzőekben csak a termék állagáról írtam. Most egy-két mondat a hatásáról.Kb. 1 hónapja iszom teaként, két marék bogyó 1 liter víz,esetenként gyümölccsel leturmixolom pici vízzel hígítom és úgy iszom. 70 éves "gömbölyded" asszony vagyok. Mérhető eredmények: vércukor, vérnyomás, étvágy , édesség utáni vágy kissé csökkent.Vitalitásom jelentősen nőtt. Sokkal mozgékonyabb, tettre kész lettem.Nekem bevált a bogyó fogyasztása/nem fizetett hirdetés/. Szeptemberben kórházba megyek kivizsgálásra, akkor tudok más változásokról is beszámolni. Addig is jó gojizás,jó egészséget !
Előnyök:
Hátrányok:
Rácz Ildikó
2015.09.15
a va tapasztalom a kiválo hatását mivel erösiti a csotot,azizmot ,megálitja a haj hulást ,meg szünteti a klimakszal járo kellemetlen tüneteket ,streszoldo és még sorolhatnám egy szoval kiválo gyogy bogyo.
Előnyök:
Hátrányok:
Bognár Györgyi - munkaügyi kirendeltség
2015.10.08
Sok benne a C-vitamin és inkább ezt eszegetem a tabletták helyett. Nagyon finom, egy munkatársam ajánlotta, nem bántam meg, hogy rendeltem belőle.
Előnyök:
Hátrányok:
Ani Papp
2015.10.09
Szerintem nagyon jó, és remélem az évtizedek óta meglévő coledzterin szintemet csökkenti majd. Az eredményről szintén írok.
Előnyök:
Hátrányok:
Pucsek Anna - Sütisdoboz Tortadekoráció
2015.10.09
Rendeltem egy 25dkg-os csomaggal, mert a Spanyolországból hozott gojink elfogyott. Sajnos ez a típus ahhoz képest nagyon száraz, önmagában nem túl élvezetes a fogyasztása. Talán teának, vagy beáztatva jobban fogyasztható, ki fogom próbálni.
Előnyök:
Hátrányok:
éva csala
2015.10.16
én már régota eszem nagyon megvagyok elégedve vele ha elfogy már rendelek is újra kb lassan 1 éve fogyasztom de csak dicsérni tudom.
Előnyök:
Hátrányok:
Nagy Zsuzsánna
2015.10.25
Rendszeresen vásárolom a goji bogyót, elégedett vagyok mind a minőséggel, mind az árral.
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény írása a termékről
Nincs belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza