Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Goji bogyó 500 g

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.7 (175 vélemény)
(143)
(16)
(9)
(3)
(4)
Még nem írt véleményt a termékről?
Paksicza János
2015.06.25
A szállítás korrekt! A termékkel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. Egy hónapja napi két evőkanállal fogyasztok belőle! Nálam semmilyen hatást nem váltott ki! Vagy mikorra várható némi változás?
Lappóné Szilvia
2015.06.25
A szállítással elégedett vagyok, bár a postázásról annyit, éppen egy hetet vártam, mire kézhez kaptam. A termékről annyit, hogy észrevételem szerint kissé szemetes, sok benne az apró levélke, száracska, emiatt alaposan át kell nézni, mielőtt fogyasztásra kerül. Magáról a hatásról pedig - egyenlőre annyi az észrevételem, hogy valamelyest aktívabb vagyok tőle (párommal együtt használjuk, Ő úgyanezt érzi), illetve alapvetően "nasi"-nak használjuk. Naponta 1-1 evőkanálnyi mennyiséget fogyasztunk belőle. Ami még számomra szimpatikussá teszi a gojit, hogy mióta a bogyót "nasizom" nem kívánom az édességet. Most már közelítünk az 1 kg végéhez, tehát újból rendelünk, mert bár a leírt jótékony hatásokat egyenlőre számottevően még nem észleljük, de azt, hogy energikusabbá váltunk, hogy nem édességet nasizunk, már poztív hatásként ítéljük meg. A többit pedig majd a jövő igazolja.... Az általam ítélt csillagok sajnos felet nem tartalmaznak, mert egyenlőre kettő és felet ítélnék, tehát csak emiatt látható a három csillag!
Szőke Péterné
2015.07.05
Én a szárított bogyóból rendeltem 3 hónappal ezelőtt,bevallom fogyás céljából!Az első megrendelésem 3 nap alatt megérkezett.Nagyon apró és szemetes volt,talán túl kemény is,ezért úgy döntöttem hogy leforrázom és úgy fogyasztom.A második megrendelésem sokkal jobban nézett ki,nagyobb-puha szemeket tartalmazott,ezt viszont így szárazon rágcsikáltam,nagyon kellemes kis nasi!Reggel,délben és este 1evőkanállal fogyasztottam.Tapasztalatom:több mint 10-éves problémám volt a jobb kéz mutatóújjon a köröm hosszanti irányú berepedése,amit semmilyen vitamin-kúra és egyéb kezelések sem szűntettek meg.Kb.2hónap goji bogyó fogyasztása után a körmöm rendbe jött...először nem akartam hinni a szememnek,jól látom-e?..de igen!Akkor már nem szedtem hiába!Más:a fogak érzékenységének megszüntetésére is jó volt,sajnos elfogyott a bogyóm,kezdem érezni a fogaimon,úgyhogy gyorsan rendelem is a következő adagot.Fogyás:2kg-ot fogytam,csökkenti az édesség utáni vágyat,de amíg fejben nem dől el a fogyókúra,addig nem is működik!Én most sajnos ebben a stádiumban vagyok,a táplálkozási szokásaimon nem tudtam változtatni!Majd csak túl leszek ezen a stresszes állapoton,és nem az étellel vigasztalódom!Köszönöm.Rendelem is a harmadik adag gojit!
Róbert Csonka
2015.08.05
Tisztelt Magzsola .hu! sajnos én már vettem goi bogyót,de be is csaptak vele,mert még akkor nem tudtam,hogy önök is forgalmazzák a terméket és még sok jó és hasznos élelmiszereket is. 4 csomag 150 grammos goi bogyóért 15.000 ezer forintot vettek el tőlem és önök duván 3000-ft adnak 500 grammosat. vissza fogom küldeni a terméket,mert van visszavásárlási garanciám és ezentúl önöktől fogok rendelni! én a 80 vanas években zenéltem Kecskemét mellet Tősferdőn,a Tölgyfa éterembe és sokat jártunk be Kecskemétre,mert 1 nagyon szép és jó városnak tartom. Nagyon örülök önöknek,hogy ilyen jó dolgokat forgalmaznak és fogom a céget ajálni az ismerőseim körében is! TiszteletteL: Csonka Róbert
faygabor
2015.08.16
Meglepdtem a hatasan. Egy hét elmultaval testsulyom ket kiloval lett konnyebb. Ezert most egy kilonyit rendeltem az aszalekbol. Remélem a kuldemeny hamarosan megerkezik, es nem lesz hosszu a kimaradas a szedesben. Egy evokanalnyit forrazok le, es harom reszre elosztva iszom meg egy napo.
Bogdánné Szabol Eszter
2015.08.17
Nagyon szeretem íze van és jótékony 6ású a szervezetemre.
Réczey Gabi
2015.08.20
A termék illata, állaga jó, de meglepődtem azon, hogy kénezve van. Eddig még egy csomagoláson sem láttam ezt a feliratot. Egészségre nem ártalmas ? A kénezés miatt adtam 3 pontot.
Réczey Gabi
2015.08.20
Az előzőekben csak a termék állagáról írtam. Most egy-két mondat a hatásáról.Kb. 1 hónapja iszom teaként, két marék bogyó 1 liter víz,esetenként gyümölccsel leturmixolom pici vízzel hígítom és úgy iszom. 70 éves "gömbölyded" asszony vagyok. Mérhető eredmények: vércukor, vérnyomás, étvágy , édesség utáni vágy kissé csökkent.Vitalitásom jelentősen nőtt. Sokkal mozgékonyabb, tettre kész lettem.Nekem bevált a bogyó fogyasztása/nem fizetett hirdetés/. Szeptemberben kórházba megyek kivizsgálásra, akkor tudok más változásokról is beszámolni. Addig is jó gojizás,jó egészséget !
Rácz Ildikó
2015.09.15
a va tapasztalom a kiválo hatását mivel erösiti a csotot,azizmot ,megálitja a haj hulást ,meg szünteti a klimakszal járo kellemetlen tüneteket ,streszoldo és még sorolhatnám egy szoval kiválo gyogy bogyo.
Bognár Györgyi - munkaügyi kirendeltség
2015.10.08
Sok benne a C-vitamin és inkább ezt eszegetem a tabletták helyett. Nagyon finom, egy munkatársam ajánlotta, nem bántam meg, hogy rendeltem belőle.
Ani Papp
2015.10.09
Szerintem nagyon jó, és remélem az évtizedek óta meglévő coledzterin szintemet csökkenti majd. Az eredményről szintén írok.
Pucsek Anna - Sütisdoboz Tortadekoráció
2015.10.09
Rendeltem egy 25dkg-os csomaggal, mert a Spanyolországból hozott gojink elfogyott. Sajnos ez a típus ahhoz képest nagyon száraz, önmagában nem túl élvezetes a fogyasztása. Talán teának, vagy beáztatva jobban fogyasztható, ki fogom próbálni.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza