Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Datolya friss magos cukormentes, 600 g

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.9 (247 vélemény)
(229)
(7)
(7)
(1)
(3)
Még nem írt véleményt a termékről?
Tanainé Judit
2017.04.28
A datolya szuper puha, édes, minőségi termék, jó áron! Még rendelni fogok!
Czövek Jenő
2017.05.10
Nagyon finom egészséges , ráadásul nem tocsog a cukorlében
Anonymous
2017.06.12
Kedvenc datolyám! Isteni magában, de baconbe tekerve sem megvetendő :)
Molnár Gitta
2017.06.13
Nagyon puha, érett, édes csemege, mindig nagyon gyorsan elfogy. Mindig legalább 2 dobozzal rendelek, mert egy sohasem elég :)
Anonymous
2017.06.13
Már kétszer rendeltem a datolyából az első rendelésemkor kíváló állagú puha omlós terméket kaptam.A második rendelésem minősége némi csalódást okozott ,de ezt szó nélkűl kicserélték nekem.
Madarasi Anikó
2017.06.13
Isteni...csak ajánlani tudom. Finom friss, puha, édes. TÖKÉLETES!!!!
Anonymous
2017.06.14
Kedves Magzsola! Nagyon szeretem a datolyát, ami reggelihez isteni, de egészséges süteményekhez is kiváló alapanyag krémes frissesége miatt. A legutóbbi kiszállítással érkezett datolyák azonban nagyon szárazak, kemények voltak, akár az aszalt datolyák, amik reggelihez elmennek (bár sokkal élvezetesebb, ha friss az áru), süteménynekhez, egészséges karamell elkésztéséhez azonban egyáltalán nem használhatók fel. Mivel így lassabban is fogynak, valószínűleg később fogom leadni az újabb rendelést is. Volt már hasonló szállítmány, amelyben a datolyák szárazak voltak, ezért a rendelésem is ritkult az utóbbi időben. Sajnálom, hogy ennek a terméknek a minősége változó. Ha van ráhatásuk érdemes lenne odafigyelni, hogy a termékminőség szintje folyamatosan biztosítva legyen. Ugyanakkor nagyon elégedett vagyok az Önök szolgáltatásával! Mindig megbízhatóan, időben megérkeztek a megrendelt termékek, köszönöm! A datolyára 3 csillagot adnék, mert amikor sikerül jó terméket kifogni, akkor akár 6 csillagot is érdemel a datolya, azonban már két szállítmány volt olyan száraz, ami nekem csak 2 csillagot ért. Bízom benne, hogy sikerül biztosítani a termék frissességét, és akkor örömmel fogom megadni a legmagasabb csillag-értékelést.
Ternyák Tiborné
2017.06.15
Sajnos nekem is az erről a sárga dobozos datolyáról a véleményem, mint az előttem szólónak. Igazi csalódás volt. Előtte 2 rendelésem volt, amelyek kék dobozban kerültek forgalomba, biztosan más volt a forgalomba hozó az exportáló országban. Eddig nekem 5 pontosak voltak, de ez talán 2,5 pontot ér.
Czerpán Béláné
2017.08.15
Nagyon finom.Ha elkezdem enni, nem tudom abbahagyni.Eddig csak jóminőségűt kaptam.
Méhész Szilvia
2017.08.16
Köszönöm szépen a Magzsola csapatának! Nagyon finom édes, egészsége datolyákat kaptam. Az egész család előszeretettel nassol belőlük.
Anonymous
2017.09.19
Nagyon finom és kiválló minőségű.Ha elkezdem enni, nem tudom abbahagyni.
Anonymous
2017.09.20
Kétszer is rendeltem korábban, és mindkét alkalommal puha, finom datolyát szállítottak.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza