Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Ezüstkolloid - 250 mL

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.6 (33 vélemény)
(26)
(3)
(3)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anonymous
2017.01.13
Csomagomat most kaptam meg. Az én Ezüstkolloidom üvegére szájvíz van írva.....vajon a felhasználása azonos a fenti képen látható üveg tartalmával? Már nem először rendelek önöktől..... az előző üvegen nem szájvíz volt
Mohr Anna
2017.02.17
Szerintem nagyon jó, akár bőrviszketésre, szúnyog, darázs csípésre is én a nyáron többször használtam és kiválóan csillapította szinte ahogy bekentem máris elmúlt. Használom torokfájásra is ekkor egy pár percig a szájban tartva rágó mozdulatokat csinálok, és volt torokfájás, rövidesen elmúlik. Bátran lehet alkalmazni, többet és, mint a szopogató tabletta. Én csoda folyadéknak hívom, mindig van itthon, változatlanul használom nagy megelégedésmre.
Anonymous
2017.02.19
Téli időszakban használom rendszeresen. Hajlamos vagyok a felső légúti fertőzésekre, de amióta használom, ritkábban kapnak el a betegségek.
Anonymous
2017.09.20
Már kétszer rendeltem a termékből, azóta elkerülnek a vírusok, főleg az őszi és a téli időszakban használom. Az ára is nagyon kedvező, mindenkinek ajánlom kipróbálásra.
Papik Tamásné
2017.12.26
Üdv! A termékleírásban kiemelten szerepel, hogy nem lenyelhető. több hozzászóló mégis ennek épp ellenkezőjét írja. Egyébként a száj nyálkahártyáról egészen jól fel tud szívódni. Most akkor iható vagy nem? (Amúgy külsőleg nagy megelégedettséggel használom, pl psoriasisra.)
magzsola.hu
2017.12.27
Kedves Papik Tamásné! Hivatalosan a termék nem iható, de ezzel kapcsolatban semmiféle negatív visszajelzés nem érkezett felénk (pedig ha lenne ilyen, néhányan azonnal megírnák, itt,, az értékelések között): Azt is nemrégen kell feltüntetni a gyártónak a címkén, hogy ez " szájvíz". Külső, és belő jótékony hatásáról nem csak leírásunkból, hanem a többi vásárló véleményéből meggyőződhet.
Anonymous
2018.01.05
Torokfájáskor szoktam használni, és nagyon jó. Ha elfogy innen rendelek legközelebb is.
lovasné Simon Ilona
2018.01.06
Szájban levő aphták kezelésére vettem. Az öblögetések után a fájdalom jelentősen csökkent és a gyógyulás is előbb bekövetkezett!!
Polacsekné Fekete Mária
2018.01.06
Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel máskor is fogunk rendelni. A vírusok eddig elkerültek.
Anonymous
2018.01.09
Kicsit meglepődtem a szájvíz elnevezésen, de ugyanúgy használjuk mint a már korábban máshol vásárolt ezüstkolloid terméket. Az ára itt sokkal kedvezőbb.
Anonymous
2018.01.10
Nem fogyasztjuk minden nap (nem feltétlenül mindenhol ajánlják, így óvatosabb az ember), de annyi biztos hogyha fáj a torok akkor nálunk hamar helyrehozza a termékkel való öblögetés/gargarizálás.
Reményi József
2019.06.06
A család minden tagja használja. Mindenképp csak ajánlani tudom.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza