Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Átlagos értékelés:
4.6 (17 vélemény)
(13)
(2)
(2)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anonymous
2020.10.26
A termék biztos jó, igazából nem éreztem változást. Az állapotom némileg javult, de mivel sok mást is szedek, így nem tudom, hogy ennek tudható-e be.
Albert Zsuzsanna
2021.02.20
Emésztési problémák miatt kezdtem el használni a ginepp cseppet. Az első alkalom után éreztem a hatását. Bevétel után 10-15 percel kezdett megszünni a hasi fájdalom. Egy hét fogyasztás után egyre kevesebbet fáj a hasam. Örülök neki hogy végre sikerült találni egy olyan terméket ami használ mert nekem hisztamin intolerancia problémám van és akármit nem is szedhetek. Maximálisan meg vagyok elégedve.
Anonymous
2021.04.30
Hólyagsérvből adódó nyálkahártya védelem miatt vásároltam meg, úgy tapasztaltam, hogy javított a nyálkahártya állapotán, de az a tapasztalatom, hogy nagyon fontos hozzá mindig a javasolt élőflórás kefír vagy joghurt. Kitartó használatnak van eredménye csak, erre oda kell figyelni.
Anonymous
2021.05.29
Nagyon kiválónak tartom a terméket. Rövid időn belül ismétlődő hólyag fertőzést kevés eredménnyel járó erős antibiotikumos kezelés után rendeltem meg először és nagyon jó eredménnyel járt. Azóta több kúrát csináltam és szándékozom a továbbiakban is évente legalább egy kúrát végezni, immunerősítés céljából. Külön elismerést érdemel , hogy nagyon egyszerűen, gyorsan történik a szállítás és könnyen használható kiszerelésben kapom meg.
Anonymous
2021.06.10
Gyomor és bélrendszeri problémák miatt vásároltam, 2 éve nem találjuk az okokat... Még csak egy hete iszom és javulnak a tüneteim, csökkentek a fájdalmam, az életminőségem javult. Nagyon bízom abban, hogy hosszú távon megoldás lesz.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza