Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Átalakulás, bővülés

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2016.09.07 19:49
Átalakulás, bővülés

Átalakulás, átalakítás alatt vagyunk - és ez jó nekünk, csak nem mindig érezzük ezt menetkozben.... Nehéz is nekifogni, igazság szerint, de mindig jól jön ki belőle az ember. Szóval, nagy levegő....

Ahhoz, hogy a magzsola.hu eredményesen tudjon tovább haladni az eddig megkezdett úton, cégen belül néhány átalakításra van szükség.

A csomagolást eddig egy kiszervezett cég végezte számunkra, itt az idő, hogy mind a raktár bővítését, mind a csomagolást egy raktáron belül oldjuk meg. Ez az elképzelés már tavaly, majdnem egy évvel ezelőtt megfogalmazódott, de az összes körülmény most alakult úgy, hogy meg is tudjuk ezt valósítani.

Előremenekülés ez. Sokszor látom más cégeknél is, hogy egy időben meg nem hozott döntés hogyan válhat a cég fejlődésének gátjává. Azt is sokszor hallom, hogy "működött ez így 10 évig, működik majd a következő 10 évben is." Nem fog működni, ez önbecsapás, vagy lustaság, vagy halogatás. Vagy mindhárom egyszerre. ... na ezt szeretnénk elkerülni.

Számomra személy szerint nagyon biztató, és ahogy azt manapság sokszor mondják, mérföldkő ez a bővülés. Jobban elférünk, kényelmesebb lesz a munka is, és rövidül az áruk mozgása is. Sok fejtörés, méregetés, mérlegelés, gondolkodás van ez mögött - és összefér a magzsola-féle filozófiával. A jelenben élünk, gondolkodunk, megvalósítunk. Megvan a cél is, ami felé megyünk.

Ez is változás, változtatás. És persze, nehéz ez, mert ezt az utat nekünk, nekem kell kitalálnom, azzal a kockázattal, hogy lesznek buktatók is. Viszont minden nap ad valami energiát, muníciót, ahogy alakul, épül minden!

Éppen ekkor a honlap átalakítása is kb. 95%-os, éppen ma is konferenciatelefonáltunk a programozónkkal, Norbival, és grafikusunkkal, Imivel.  

Az egyik teherautónk új arculatba illő dekorációja is megrajzolva - ez is kész.

Ezért aztán sokat mosolygok magamban is, néha csak úgy. Mert ez előrevisz bennünket, és a  kollégákat is. Inspirációt, pozitív megerősítést kapnak egy olyan világban ami tele van szomorúsággal, negatív hírekkel, reményvesztett, meghasonlott emberekkel. Mi szembe megyünk ezzel - és remélem ennek a végén nem egy kemény fal vár bennünket, hanem egy eredményes üzleti év.


Olvasna még ilyesmit? Nézze meg a többi bejegyzést is.