Étcsoki pasztilla, kakaómassza, Callebaut, 100%
A jó minőségű étcsokoládé sok sütemény, torta minőségi alapanyaga. Ezek eltérő kakaótartalmúak lehetnek. Ez a remek termék 100% kakaót tartalmaz, cukor hozzáadás nélkül! Tehát sem répacukrot, sem nádcukrot nem tartalmaz, és nincs benne hozzáadott édesítőszer sem.
Közvetlenül szinte ehetetlenül keserű, de a süteményekben szinte életre kel. Ahogy sütés közben érezzük az illatát, az már jelzi, hogy micsoda remekművet tehetünk hamarosan a tányérokra. Persze, lehet ennél sokkal olcsóbb termékeket is kapni a diszkontokban, de a minőség - az minőség.
Javaslom, próbáld ki te is ezt, hiszen az a gondolat vezérelt bennünket a Callebaut termékek belistázásánál, hogy azt tapasztaljuk, egyre többen szeretnének otthon is a legjobb alapanyagokból sütni. Maga a belga cég egy 100 éves hagyományokra támaszkodó vállalkozás, fair trade kereskedők, és alaptermékük, a 811 receptúrájú csokipasztilla - szerintem egy remekmű.
100% intenzív kakaó.
Az eredeti, 2,5 kg-os csomagolásból mi is készítünk, kisebb kiszereléseket, 250 / 500 g-os változatban, ami az otthon is professzionális alapanyagokat felhasználó, elhivatott, "cukrász lelkületű" vásárlóink igényeinek is jobban megfelel.
Ez a pasztilla - a csokoládé sötét lelke. Cukormentes.
A Callebaut étcsokoládé kakaómassza 100% tiszta kakaó, pörkölt, válogatott kakaóbabból készítve, majd sima és homogén folyadékká őrölve. Ez a csokoládé édesítetlen lelke kiválóan alkalmas sütemények torták ízének finomhangolására és fokozására.
Ez a belga étcsokoládé könnyen keverhető más csokoládéval az intenzívebb íz és szín elérése érdekében. A kakaómassza remek alapanyag a fagylalt, ganache, praliné vagy más alapanyagok ízesítésére is, felhasználásával a mélyebb, sötétebb szín és az intenzívebb kakaóíz érhető el.
Termékünk a különböző fázisokban egyre finomabbá van őrölve, így ízei még intenzívebbé válnak a felhasználása során. Az alapja főleg nyugat-afrikai kakaóbab keveréke egy szilárd kakaótesthez, amelyet Ázsia és Latin-Amerika babjai tesznek a tetejére, és egyedi, utánozhatatlan ízeket hoznak létre.
A Callebaut’s Cocoa Mass 100%-ban tiszta kakaómassza, pörkölt kakaóbabból készül, és sima és homogén őrölemény. Ez a cukrozatlan csokoládélé kiválóan alkalmas csokoládék ízének hangolására és fokozására. Könnyen keverhető más csokoládéval, hogy intenzívebb ízt és színt érjen el, vagy elkészítse saját csokoládé receptjét.
A kakaómassza kiváló alapanyag fagylalt, ganache, praliné vagy más alapanyagalap ízesítéséhez is, hogy mélyebb, sötétebb színt és intenzívebb kakaóízt érjen el. A Callebaut kakaómasszája 100%-ban egészben pörkölt kakaóbabból készül, amelyet különböző lépésekben aprólékosan megőrölnek, hogy a legmagasabb finomságot érjék el. Az alapon elsősorban nyugat-afrikai kakaóbabból álló kakaóbabkeverék rejlik a szilárd kakaótestért, amelyet ázsiai és latin-amerikai babokkal egészítenek ki a fejjegyek és finomabb ízek létrehozása érdekében.
Összetevők: 100% kakaómassza
Allergén információ: nyomokban tejet tartalmazhat!
Származási hely: Belgium
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 12-20 C között.