Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Gal PrimaVie Shilajit
4509 Ft-tól

Gal PrimaVie Shilajit

Gal PrimaVie Shilajit

Gal PrimaVie Shilajit. magzsola.hu... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

60 db
4509 Ft

Gal PrimaVie Shilajit. magzsola.hu

Ezt a tibet magas hegyeiben található gyantás gyógyanyagot, másnéven, biomasszát Shilajitnak nevezik a helyiek. A hegység 55-70 0000 00 évvel ezelőtt alakult ki, az egykori erdők helyén tömörültek az idők során ilyen óriásivá a hegység sziklái. A Himalájában bukkantak rá a tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag gyógy-gyantára.

 A Shilajitot ismert ásványi anyag tartalma miatt magasztalják az ájurvédikus szövegek, mint erős fiatalító, fizikai állóképességet, a teljes fiziológiát erősítő szert.Shilajit elkészítése eltarthat akár három hónapig is, a hagyományos ájurvédikus szövegek aprólékos iránymutatásai alapján.

A modern tudománynak sikerült azonosítania, hogy a Shilajit miért működik olyan jól. A készítmény teve van természetes humin anyagokkal fulvosavval, huminsavval, amelyek a legfontosabb anyagok a sejtek energia termelésében és a szervezet méregtelenítésében is fontos szerepet játszanak. Az ájurvédikus hagyományban úgy tekintenek rá, mint a „gyengeség pusztítójára”. A Shilajit tartalmaz DBP-t (dibenzo alfa pyrones), amely támogatja a mély megújulást és az energiatermelést – fizikai aktivitás (pl. edzés) során kiegyensúlyozott energiaszintet biztosít.

Termékünkben a ma élő neves shilajit kutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, számos szabadalommal védett PrimaVie® shilajit-kivonatot használjuk, amit kizárólag víz alkalmazásával kivonatolnak, megőrizve az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, méghozzá sokszoros koncentrációban. Számos klinikai kutatás bizonyítja e kivonat hatását.

Alkalmazás:Étkezéskor vegyen be 1 vagy 2 kapszulát naponta 2 alkalommal. Tehát összesen 2 vagy 4 kapszulát naponta. Szedésében 2-3 hónap után tartson 1-2 hét szünetet.

Összetevők: PrimaVie® shilajit-kivonat, tápióka keményítő, mikrokristályos cellulóz, zselatin (kapszula)

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Aktív összetevők:

2 kapszulában

PrimaVie®Shilajit-kivonat - 250 mg

Fulvonsavak és huminsavak  - min. 125 mg

Dibenzo-alfa-piron kromoproteinek  -  min. 25 mg

Dibenzo-alfa-pironok - min. 750 mcg

 

 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Gal PrimaVie Shilajit higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Gal PrimaVie Shilajit 4509 Ft - Rendeljen most online. magzsola
PrimaVie® shilajit-kivonat, tápióka keményítő, mikrokristályos cellulóz, zselatin (kapszula)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Gal PrimaVie Shilajit termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Dr. Dános Lászlóné 2016-08-31 18:20:47
Hozzászóló
Valóban működik: krónikus betegség következtében legyengült állapot közben,-után ezt szedve, az egész nyarat végig tudtam kirándulni, külföldre utazni, stb...

Értékelje Ön is a(z) Gal PrimaVie Shilajit terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Gal PrimaVie Shilajit mellé:


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG