Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Gal PrimaVie Shilajit
4999 Ft-tól

Gal PrimaVie Shilajit

Gal PrimaVie Shilajit

Ezt a Tibet magas hegyeiben található gyantás gyógyanyagot, más néven, biomasszát Shilajitnak... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

60 db
4999 Ft

Ezt a Tibet magas hegyeiben található gyantás gyógyanyagot, más néven, biomasszát Shilajitnak nevezik a helyiek. A hegység 55-70 0000 00 évvel ezelőtt alakult ki, az egykori erdők helyén tömörültek az idők során ilyen óriásivá a hegység sziklái. A Himalájában bukkantak rá a tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag gyógy-gyantára.

 A Shilajitot ismert ásványi anyag tartalma miatt magasztalják az ájurvédikus szövegek, mint erős fiatalító, fizikai állóképességet, a teljes fiziológiát erősítő szert. Elkészítése eltarthat akár három hónapig is, a hagyományos ájurvédikus szövegek aprólékos iránymutatásai alapján.

A modern tudománynak sikerült azonosítania, hogy a Shilajit miért működik olyan jól. A készítmény teve van természetes humin anyagokkal fulvosavval, huminsavval, amelyek a legfontosabb anyagok a sejtek energia termelésében és a szervezet méregtelenítésében is fontos szerepet játszanak. Az ájurvédikus hagyományban úgy tekintenek rá, mint a „gyengeség pusztítójára”. Többek között artalmaz DBP-t (dibenzo alfa pyrones), amely támogatja a mély megújulást és az energiatermelést – fizikai aktivitás (pl. edzés) során kiegyensúlyozott energiaszintet biztosít.

Termékünkben a ma élő neves shilajit kutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, számos szabadalommal védett PrimaVie® shilajit-kivonatot használjuk, amit kizárólag víz alkalmazásával kivonatolnak, megőrizve az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, méghozzá sokszoros koncentrációban. Számos klinikai kutatás bizonyítja e kivonat hatását.

Alkalmazás:Étkezéskor vegyen be 1 vagy 2 kapszulát naponta 2 alkalommal. Tehát összesen 2 vagy 4 kapszulát naponta. Szedésében 2-3 hónap után tartson 1-2 hét szünetet.

Összetevők: PrimaVie® shilajit-kivonat, tápióka keményítő, mikrokristályos cellulóz, zselatin (kapszula)

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Aktív összetevők:

2 kapszulában

PrimaVie®Shilajit-kivonat - 250 mg

Fulvonsavak és huminsavak  - min. 125 mg

Dibenzo-alfa-piron kromoproteinek  -  min. 25 mg

Dibenzo-alfa-pironok - min. 750 mcg

Ismeri további kiváló, szerves  táplálékkiegészítőinket is?

 

 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Gal PrimaVie Shilajit higiénikus csomagolásban, akár egy napon belül. Gal PrimaVie Shilajit 4999 Ft. magzsola
PrimaVie® shilajit-kivonat, tápióka keményítő, mikrokristályos cellulóz, zselatin (kapszula)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Gal PrimaVie Shilajit termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Hozzászóló
Valóban működik: krónikus betegség következtében legyengült állapot közben,-után ezt szedve, az egész nyarat végig tudtam kirándulni, külföldre utazni, stb...

Értékelje Ön is a(z) Gal PrimaVie Shilajit terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Gal PrimaVie Shilajit mellé:

Hajdina liszt
Hajdina liszt
849Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.