Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Univer Édes Anna
623 Ft-tól

Univer Édes Anna

Univer Édes Anna

Egy igazi paprikatermék, krémes, telt ízt ad ételeinek, leveseinek. Külföldi ismerősök, barátok... Tovább

Értékelés:

A termék 2 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

200 g
623 Ft
Kredit érték: 0    Egységár: 3115 Ft / Kg

Egy igazi paprikatermék, krémes, telt ízt ad ételeinek, leveseinek. Külföldi ismerősök, barátok is elégedetten csettintenek, ha megkóstolják, nemzeti büszkeségeink egyike, igazi Hungarikum, melyet 2016-tól hivatalosan is elismertek.

Kosztolányi Dezső műve illethette az elnevezés létrehozóit.

Mélyen "beleégett" a magyar emberek tudatában, és biztos vagyok benne, hogy hamarabb asszociálnak erre a termékre, ha a nevet hallják, mint a híres irodalmi műre... 

Világszerte tapasztalható tendencia - amely Magyarországon is egyre inkább teret hódít - hogy a fogyasztók olyan termékeket részesítenek előnyben, amelyek megjelenésüket tekintve is természetesebbek. Ez azt jelenti, hogy a vevő látni akarja mit vesz meg, mit eszik meg. Ennek az elvárásnak felel meg az Erős Pista és annak csemege változata, az Édes Anna, mely termékeket az 1990-es évek óta gyártja és forgalmazza az Univer. A Piros Aranyhoz képest annyi a különbség, hogy itt durvára darált paprikáról van szó.

A termék a gyártó hetényegyházi telephelyén készül. Az Édes Anna paprika alapanyaga is 100%-ban magyar földben terem.

  • A Piros Arany után a második legkedveltebb paprika készítmény a hazai piacon. 
  • Az Édes Anna kizárólag darált, nyers, édesnemes fűszerpaprikát tartalmaz.

Felhasználható: halászléhez, pörköltekhez és minden olyan étel készítéséhez amely a paprika ízét nem nélkülözheti.

Nagydíjat nyertek a 2006. évi Magyar Termék Nagydíj pályázaton az Univer Product Zrt. Univer Magyar Ízek termékei (Piros Arany, Erős Pista, Édes Anna). A cég ezzel párhuzamosan megkapta a Magyar Újságírók Szövetségének gazdasági újságírók különdíját is, amellyel a vállalat előrelátó tervezését, fejlesztéseit és alkalmazkodóképességét díjazták. Az Univer a magyar élelmiszeripar immáron közel 60 éve jelentős szereplője. Külső befektető bevonása nélkül, a tradíciókat is szem előtt tartva, töretlenül és tervezetten halad előre, szélesíti termékpalettáját.

Összetevők:

Nyers erős fűszerpaprika darálmány (87%), Étkezési só, Sűrítőanyag (xantángumi), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát)

Ismeri további, remek minőségű, Univer termékeinket?

Tápértékre vonatkozó információk:

 

  100 g termékben:
Energia 224 kJ/53 kcal
Zsír 0,9 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 4,1 g
amelyből cukrok 3,7 g
Rost 5,6 g
Fehérje 3,9 g
11,5 g
 
Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi csemege paprikakészítmény higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Univer Édes Anna, 623 Ft/ 200 g magzsola
Nyers erős fűszerpaprika darálmány (87%), Étkezési só, Sűrítőanyag (xantángumi), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát)
Magyarország
100 g termékben:
Energia: 224 kJ/53 kcal
Zsír: 0,9 g
Szénhidrát: 4,1 g, amelyből cukrok: 3,7 g
Rost: 5,6 g
Fehérje: 3,9 g
Só: 11,5 g

Vásárlóink írták a(z) Univer Édes Anna termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Hungarikum, és tényleg magyar alapanyag, fincsi, magyaros ételekhez a nagyon ajánlom. Én egyébként is szeretem a paprika ízét, ezt most külföldi rokonaimnak vettem ajándékba, az Erős Pistával együtt.
Vásárló
Hagyományos, Univer termék, szerintem Magyarországon mindenki ismeri. Az ára is jó, és hosszú szavatosságú, praktikus üvegben. Klasszikus.

Értékelje Ön is a(z) Univer Édes Anna terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Univer Édes Anna mellé:

Fahéj
Fahéj
569Ft-tól
Alufólia
Alufólia
789Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.