Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Univer Haragos Pista 150 g
899 Ft-tól

Univer Haragos Pista 150 g

Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g

Univer Haragos Pista 150 g... Tovább

150 g
999 Ft Akciós ár: 899 Ft-10% / 100 Ft
Akció vége: 6 nap 9 óra 33 perc múlva
Kredit érték: 10    Egységár: 6660 Ft / Kg

Univer Haragos Pista 150 g

lényeg: ez tényleg csípős!  4 x erősebb, mint a jól ismert Erős Pita!

Az idén 65. születésnapját ünneplő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. által gyártott és forgalmazott Haragos Pista egyszerre egy nemes tradíció folytatása és egy a legjobb magyar hagyományokat felelevenítő összefogás mentén végrehajtott fejlesztőmunka eredménye.

Allergén anyagoktól mentes!

Ez a kiváló készítmény egyértelműen a magyar gasztro kultúrában szinte elengedhetetlen Erős Pista hagyományaira épít. Így könnyedén lehetővé válik, hogy a klasszikus Erős Pista termék napérlelte magyar paprikán alapuló ízkarakterét a fogyasztók egy négyszer erősebb termékben élvezhessék. Mert van, aki csípősen szereti. A latin-amerikai országokból elterjedt chilipaprikához hasonlóan, a méregerős ételeknek igen sok rajongója van, ki-ki a saját vérmérséklete, ízlése alapján élvezi ezeket a tüzes ízeket. 

Az új termék esetén a gyártó alapértékeiből kiindulva szóba sem jöhet import, külföldi termőhelyről származó fűszerpaprika alapanyag használata. Ez természetes, hiszen az Univer büszkén vallja, hogy termékei alapanyagait kizárólag magyar termőhelyről , magyar gazdálkodóktól szerzi be. A fejlesztő munkának köszönhetően az Univer Product 100%-ban hazai paprika alapanyagból készítette el a Haragos Pistát, mely a magyar paprikából készült darálmányok közül ma a legerősebb. Műszeres vizsgálatok igazolják, hogy csípőssége legalább 4-szerese a piacvezető Erős Pista terméknek.

Kis üveges, visszazárható kupakú, 150 g-os kiszerelésben 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi extra erős Univer Haragos Pista paprikakészítmény higiénikus csomagolásban. Univer Haragos Pista 959 Ft magzsola
extra erős nyers fűszerpaprika darálmány (87%), étkezési só, sűrítő anyag (xantángumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (Kálium-szorbát)
Magyarország
100 g termékben:
Energia: 170/141 KJ/kcal
Zsír: 2 g, ebből telített: 0 g
Szénhirdát: 1,2 g
Rost: 4,4 g
Fehérje: 2,2 g
Só: 11, 5 g

Vásárlóink írták a(z) Univer Haragos Pista 150 g termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo

Nincs még értékelés, legyen Ön az első, aki leírja tapasztalatait. Használja a lenti űrlapot.

Értékelje Ön is a(z) Univer Haragos Pista 150 g terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Univer Haragos Pista 150 g mellé:

Himalaya só
Himalaya só
349Ft-tól
Mandula
Mandula
599Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.