Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Univer Haragos Pista 150 g
999 Ft-tól

Univer Haragos Pista 150 g

Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g
Univer Haragos Pista 150 g

Univer Haragos Pista 150 g... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

150 g
999 Ft
Kredit érték: 10    Egységár: 6660 Ft / Kg

Univer Haragos Pista 150 g

lényeg: ez tényleg csípős!  4 x erősebb, mint a jól ismert Erős Pita!

Az idén 65. születésnapját ünneplő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. által gyártott és forgalmazott Haragos Pista egyszerre egy nemes tradíció folytatása és egy a legjobb magyar hagyományokat felelevenítő összefogás mentén végrehajtott fejlesztőmunka eredménye.

Allergén anyagoktól mentes!

Ez a kiváló készítmény egyértelműen a magyar gasztro kultúrában szinte elengedhetetlen Erős Pista hagyományaira épít. Így könnyedén lehetővé válik, hogy a klasszikus Erős Pista termék napérlelte magyar paprikán alapuló ízkarakterét a fogyasztók egy négyszer erősebb termékben élvezhessék. Mert van, aki csípősen szereti. A latin-amerikai országokból elterjedt chilipaprikához hasonlóan, a méregerős ételeknek igen sok rajongója van, ki-ki a saját vérmérséklete, ízlése alapján élvezi ezeket a tüzes ízeket. 

Az új termék esetén a gyártó alapértékeiből kiindulva szóba sem jöhet import, külföldi termőhelyről származó fűszerpaprika alapanyag használata. Ez természetes, hiszen az Univer büszkén vallja, hogy termékei alapanyagait kizárólag magyar termőhelyről , magyar gazdálkodóktól szerzi be. A fejlesztő munkának köszönhetően az Univer Product 100%-ban hazai paprika alapanyagból készítette el a Haragos Pistát, mely a magyar paprikából készült darálmányok közül ma a legerősebb. Műszeres vizsgálatok igazolják, hogy csípőssége legalább 4-szerese a piacvezető Erős Pista terméknek.

Kis üveges, visszazárható kupakú, 150 g-os kiszerelésben 

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi extra erős Univer Haragos Pista paprikakészítmény higiénikus csomagolásban. Univer Haragos Pista, Erős Pista, ár, 999 Ft csípős paprikakrém magzsola
extra erős nyers fűszerpaprika darálmány (87%), étkezési só, sűrítő anyag (xantángumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (Kálium-szorbát)
Magyarország
100 g termékben:
Energia: 170/141 KJ/kcal
Zsír: 2 g, ebből telített: 0 g
Szénhirdát: 1,2 g
Rost: 4,4 g
Fehérje: 2,2 g
Só: 11, 5 g

Vásárlóink írták a(z) Univer Haragos Pista 150 g termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Ajándékba vettem külföldi rokonaimnak. Kuriózum, hungarikum, és kis helyen is elfér. És tényleg nagyon csípős, ésszel kell ám adagolni! Eddig csak az Erős Pistát ismertem, ez a Haragos Pista nem mindenütt kapható, főleg nem ilyen jó áron (akciós volt).

Értékelje Ön is a(z) Univer Haragos Pista 150 g terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Univer Haragos Pista 150 g mellé:

Bulgur
Bulgur
399Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.