Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Magolajok

Ezek az olajok szinte mindenre jók, némelyiknek különleges színe is van - és ezek is nagyon finomak, akár önmagukban fogyasztva, vagy salátákra, reggeli kenyérre, vagy délutáni uzsonnára mártogatva. Egyedi csomagolású termékek természetes alapanyagokból.Minőségi magolajok Magyarország egész területére kiszállítva, akár egy napon belül.

A termék részletes leírásáért és az árakért kattintson a termék képére!

Lenmagolaj

Lenmagolaj

Lenmagolaj

A lenmagolaj az egyik elsődleges, természetes állapotú omega 3 zsírsav forrása. Olajtartalmának több, mint 50%-át teszi ki az alfa-linolén sav - vagyis az maga az omega 3 zsírsav. Nagyon magas gyulladáscsökkentő hatású, különösen ajánlott az izületi panaszok enyhítésére. A-,B-,C-, D-, és E-vitamintartalma is említésre méltó, de a mikroelemek közül megtalálható benne kalcium, kálium, vas, kén, magnézium, foszfor, réz, nátrium, cink, jód, króm.
1109 Ft-tól

Mákolaj

Mákolaj

Mákolaj

A Közép-Ázsiából származó növény felhasználása Magyarországon hagyományos, bár sok külföldi csodálkozik ezen, szinte hungarikumnak tekinthető a mákos tészta és a mákos guba, mákos beigli is. :-) Többhasznú növény, élelmiszer jellegű felhasználása mellett gyógyító, jótékony hatását is régen felfedezték, sőt, manapság a gyógyszeripar is alapanyagként tartja számon.
1099 Ft-tól

Tökmagolaj Őrségi

Tökmagolaj Őrségi

Tökmagolaj Őrségi

Az Őrség aranyának nevezett olaj számtalan jótékony hatását ismerik, a népi gyógyászatban. Rendkívül sok telítetlen zsírsavat ( közöttük a létfontosságú Omega 3 és 6) tartalmaz, amely hatékonyan támogatja az immunrendszer működését. Ezen kívül, szabályozza a megemelkedett koleszterinszint normalizálódását, így védve a szívet; az esetleges infarktustól.
1399 Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG