Blog bejegyzések a(z) vitamin kategóriában
Mit lehet tudni a C-vitaminról?
2020-05-12 12:03:03
A C-vitamint szinte mindenki ismeri, ha más nem, akkor onnan, hogy manapság javasolják, hogy szedjünk belőle minél többet, hogy erősödjön az immunrendszerünk. Igen ám, de mi is ez a vitamin, és milyen jótékony hatásai vannak az emberi szervezetre, vagy mit tegyünk, hogy ne alakuljon ki hiánybetegség?
A lenmagolaj hatása a szervezetre
2019-11-24 09:31:18Olajos magvak (koncentrált egészség)
2019-06-14 12:21:37
Az olajos magvak, röviden olyan növényi termések, melyeknek ehető belső magrészét kemény burok és/ vagy héjrész veszi körül. A mogyoró, a dió és mandula csonthéjas termés. Az olajos magvak palettája széles. Ismertebb magvak: dió, földimogyoró, kesudió, makadámdió, mandula, mogyoró, napraforgómag, paradió,pekandió, pisztácia, de ide sorolható például a mák és a szezámmag is.
Vitaminok - mikor, miből, mennyit.
2019-04-23 10:30:52A gombák csodálatos világa
2019-04-06 11:38:36Mócsing, ami jót tesz. Kollagán és hialuronsav
2019-03-25 16:06:39Öt módszer az anyagcsere felgyorsítására
2019-02-10 14:52:51A meggy egészségre gyakorolt hatása
2018-08-24 15:50:42Az aszalt szilva hatása a szervezetre.
2018-07-27 12:52:11Mennyi a napi C-vitamin szükséglet?
2018-07-16 16:00:23A funkcionális élelmiszerek listája
2018-07-10 09:55:30
Milyen vitamin kell a bőrnek?
2018-06-16 11:16:16Végre tavasz
2016-04-10 07:41:35Tartósítás, kén-dioxid
2013-06-19 12:02:46
Sokan kérdezitek a termékekről, hogy hogyan vannak stabilizálva. Magvaink nélkülöznek minden tartósítószert, így a tökmag, szezámmag, napraforgómag, lenmag, pisztácia, török mogyoró organikus termékek.
Egyúttal ezeknél fokozottan kell figyelni arra, hogy felbontás után legyenek lehetőség szerint légmentesen visszazárva, mert a levegő nedvességét gyorsan átveszik, elveszítve roppanósságukat.