Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Tavaszi jó hírek, árcsökkentések

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2014.03.17 13:37
Tavaszi jó hírek, árcsökkentések

A magzsola.hu alapvetően egy optimista szemléletű vállalkozás. Jó emberek, jó helyen, és ez igencsak lelkesítő, a mindennapi panaszkodás és szomorúság országában. Tavasz van, és ez még külön öröm, így azon gondolkodva, hogy merre tovább, úgy döntöttem, hogy alaposan csökkenteni fogom néhány termékünk árát. Miért? Hogy többet vásároljatok belőle!

A magzsola.hu alapvetően egy optimista szemléletű vállalkozás. Jó emberek, jó helyen, és ez igencsak lelkesítő, a mindennapi panaszkodás és szomorúság országában.

Tavasz, megújulás, előny a vásárlóknak:

Tavasz van, és ez még külön öröm, így azon gondolkodva, hogy merre tovább, úgy döntöttem, hogy alaposan csökkenteni fogom néhány termékünk árát. Miért? Hogy többet vásároljatok belőle! Tavaly április óta a magzsola.hu komoly, naponta növekvő vevőbázissal rendelkezik. Sokan már törzsvásárolóink is vagytok, és mindig is az volt a cél, hogy jó ár/érték arányú termékeket kapjatok. Persze, vannak nehézségeink, és nekünk is ki kellett puhatolni, hogy mit hol tudunk nemcsak legolcsóbban, de jó minőségben is beszerezni. Ezen okulva, fejlesztjük beszerzéseinket, így kerülhet sor a mostani akcióra is: 

Árcsökkentések?

Két termékünk árát jelentősen, 20%-al csökkentettük: az aszalt sárgabarackból így 1kg:-22%: 1650 Ft helyett 1299 Ft, a goji bogyóból 500 g:  -26%: 2572 Ft helyett 1899 Ft
6 féle köret alapanyag árát is drasztikusan levittük:
új kiszerelések:
Jó böngészést, vásárlást, és sok napsütést kívánunk!
UPDATE: ez az akciónk március 31-éig tart! Kérem, ezt figyelembe véve add le rendelésedet. Köszi!