Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Agar Agar gyümölcskocsonya 1
Vissza a receptekhez

Agar Agar gyümölcskocsonya

Hozzávalók:

Hozzávalók 6-8 személyre:

3-4 evőkanál agar agar por

4 csésza 100%-os alamlé

1/2 csésze mazsola

2 csésze szétnyomott, vagy egész gyümölcsdarab

1/2 kávéskanál eredeti Bourbon vanília kivonat.

ELKÉSZÍTÉSE:

Az agar agart áztassuk be az almalébe, majd a mazsolával együtt forraljuk fel, és főzzük, lassan kavargatva 5 percig.

Keverjük hozzá a gyümölcsöket, és a vanília kivonatot Öntsük csészékbe, üvegpoharakba, és hagyjuk kihűlni.

A tetejét friss gyümölccsel, mentalevéllel, esetleg tejszínhabbal díszíthetjük.

 

 

A recepthez kapcsolódó termékek

Mondja el Ön is véleményét a receptről


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG