Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Magzsola  mix - 300 g
Magzsola mix - 300 g
1 899 Ft

Magzsola mix - 300 g

Magzsola  mix - 300 g
Magzsola  mix - 300 g
Összetétel
kesudió, mandulabél, kókuszchips, aszalt, cukormentes papaya

Egy saját termék fejlesztése, kitalálása, és megvalósítása néha elég hosszú folyamat, mert van pár, rejtett

csak később jelentkező feladat. És az sem árt, ha a végeredmény finom is, jó is, szép is. Na, ez egy ilyen lett. :-)


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron
1 899 Ft
Egységár: 6 330 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
1 804 Ft/db
5+  db
-7 %
1 766 Ft/db
Részletek

2018.08.04.: Bár javában augusztus van, mi azért itt, a magzsolánál próbálunk új, saját termékeket is kitalálni – amilyet még más nem csinált.

Régóta megvolt erre az ötlet, de mi legyen ez? Anikó, aki a csomagolás, és csomag összeállítás felelőse – és jó rálátása van a különböző termékek fogyására – azt javasolta, hogy legyen valamilyen magos, hozzáadott cukor nélkül, aszalt gyümölcsöcs, kókuszos  az első kevert termékünk – így esett a választás a közkedvelt MADULÁRA, KESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA.  Megkóstoltuk, és szerintem, igen jól sikerült.

Így aztán, jó szívvel ajánlom Önnek is.


Néhány szó a a koncepcióról, és az egész gondolatiságáról is: :

Nem titok, az áruházak polcain mi is,nézegettük a különböző magkeverékeket, diákcsemegéket. Az már az elejétől tiszta volt, hogy nem az olcsó termékekből szeretnénk összeállítani a mi első mixünket. Miért lényeges ez? Ahogy más gyártók termékeit nézegettük, gyorsan világossá vált, hogy gyakran másod, és harmadosztályú alapanyagokat kevernek össze, és az alacsony bekerülési költség is szerepet játszik- hiszen végső soron pénzt akarnak keresni vele. Persze, mi is, de lehet ezt egy kicsit elegánsabban is. Szóval, először megnéztük, milyen magokból vesznek, vesztek a legtöbbet, és milyenek az értékelések. Aztán, kell bele valami aszalvány is, ami cukormentes, de ne a mazsola legyen az, mert sokan nem szeretik. Meg valami különleges összetevője is legyen, de ne legyen benne sok szénhidrát. És ne ragadjon az egész össze, de csomagolható is legyen, meg kicsit színes, szép is legyen a végeredmény.

A fentiek fényében, kellett egy kicsit legózni, míg összeállt a jelenlegi keverékünk: fogadják, fogadjátok szeretettel, mi is úgy készítettük.

UPDATE: a nagy siker hatására elkezdtünk még további keverékeken is dolgozni, így megszületett, és már kapható az áfonya-kesudió-mandula, a gyömbér-pomeló-földimogyoró, és a trópusi mix is, nézze,  rendelje meg ezeket is!

UPDATE: már 300 g-os kivitelben is készítjük ezt a mixet, a többi magkeveréket pedig 250, és 500 g-os súllyal is lehet választani.

Magzsola mix

 

Tápanyagtartalom / 100g
100 g termékben: Energia: 2138,5 kJ/512 kcal Fehérje: 15,5 g Zsír: 40,15 g Szénhidrát: 27,35 g Rost: 7,6 g
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.9 (23 vélemény)
(21)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Jakab Árpád
2017.09.05
veszélyesen finom az első zacskó után rögtön 10- et rendeltem. csak egy baj van vele ,hogy nagyobb kiszerelésben nincs. -köszönöm ,ezt az új ízt
Anonymous
2017.09.20
Nagyon finom. Most rendeltem először, de biztosan legközelebb is fogok.- köszönjük ,ezt az új ízt
Anonymous
2017.09.21
Hú, de jól ki lett találva! Nagyon-nagyon finom!!! Először csak két csomaggal rendeltem, de a következő rendelésemnél többet kell beszereznem, mert nagy lett a sikere. Én a családban a gyerekeket édesség helyett hasonló termékekkel lepem meg, most ez überelte az eddigieket. Én is örülnék a nagyobb kiszerelésnek!
Anonymous
2018.01.04
Nagyon jó összeállítás. Én egy kicsit több kókusz csipszet tettem volna bele.
Anonymous
2018.01.05
Gratuláció a mix arányához és a cukormentességéhez! Rendkívüli csemege!
Hasonló termékek