Tejcsokoládé pasztillák Callebaut 823
Szintén egy remek sütési alapanyag, cukrászoknak, és otthoni, igényes háziasszonyoknak, nagymamáknak.
Ez a belga tejcsokoládé 33,5%-os kakaótartalmú. Íze kiegyensúlyozott, egyenlő arányban tartalmazza a tej, a kakaó és a karamell ízeit. Színe is gyönyörű,
Ízeiben még jól érezhető a pörkölt kakaó, és a csábító karamell jegyei.
A 823-at széles körben elismerik, nagyszerű hírnevének köszönhetően.
Gyümölcsös, fűszeres, tejes vagy likőrszerű aromák széles választékával párosítható. A csokoládé alapja a Wieze kakaó keverék: elsősorban a nyugat-afrikai csúcsminőségű kakaóbabból készült, kidolgozott, tökéletesített titkos keveréke.A 823-as szabványos folyékonyságot biztosít.
Van-e ennél jobb választás, ha sütésre kerül sor?
Bevonáshoz, vagy akár bonbonok készítéséhez is jó választás a Callebaut 823-as tökéletes receptúrája alapján készült tejcsoki pasztilla.
Próbálf ki te is sütéshez. De ha még nem ismered a Callebaut alap csokipasztilla receptjét a 811-est, azt is érdemes kipróbálni, isten!
Igazolt, valódi vásárlók véleményei:
"na végre! A profi, otthon sütőknek én is ajánlom ezt a remek, belga pasztillát, teljesen más világ, mint a boltokban kapható, olcsóbb változatok. Selymes, utóíz nélküli, tiszta csokiíz!"
"A belga Cellabaut professzionális, cukrászdák számára szükséges alapanyagokat forgalmaz. Sajnos, ezek a pasztillák eddig nem voltak bolti forgalomban , és csak 2,5 kg-os kiszerelésben tudtam megvenni aranyáron. Nagyon finom, selymes, lágy ízű pasztillák. érdemes kipróbálni, énnekem nagyon bevált, akárcsak az étcsokis változat."