Callebaut belga fehér csokoládé pasztillák, 34,6%-os kakaótartalommal. A friss tej tökéletes, erős ízével. Ráadásul, nem is túl édes - pont jó! :-)
Callebaut Velvet White - azaz selyemfehér, tökéletes minőségű, fehér csokoládé sütési alapanyag a Callebaut-tól.
Gazdag, és kifejezetten krémes íz. Optimális: öntés, bevonás, ízesítés, bevonat készítéséhez - kompromisszum nélküli, tökéletes végeredményt biztosít minden alkalommal.
A professzionális felhasználók, és az igényes, "sütésmániások" egyik kiváló választása lehet már Magyarországon is ez a fehér csokoládé pasztilla kétféle kiszerelése. A 250 g-os terméket mi magunk csomagoljuk ki 10 Kg-os (!) eredeti Callebaut zsákból. Mivel ez a családi vállalkozás már jó 100 éve működik sikeresen, receptjeik, termékeik alaposan kidolgozottak. A hagyományos, más gyártók termékeihez képest ez mindenképpen jobb választás, főleg, ha az célunk, hogy a süti, torta ne a legolcsóbb összetevőkből álljon, hanem mindenkinek elégedett mosolyt csaljon arcára. Elhivatott cukrászok, cukrászdák is előszeretettel választják ezt a terméket - így bátran ajánljuk Önnek is.
A belga cég ügyel arra, hogy ne csak a termékei, de csomagolása is világszínvonalú legyen. Mi is arra törekszünk, hogy az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő fóliába csomagolt alapanyag a legjobb minőségben juthasson el a fogyasztókhoz, vásárlókhoz.
Bár a csokipasztillákat elsősorban süteményekhez ajánlják, akár nassolni valónak is kiváló választás, csak alig lehet abbahagyni.
Ismeri többi, kiváló minőségű sütéshez, tortákhoz kínált alapanyagainkat is?
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes értékű tejpor, kakaómassza, emuláló: szója lecitin, természetes citrom aroma, indigókármin, kurkumin, természetes vanilia aroma
Származási hely. Belgium
Átlagos tápértékek 100 g termékben:Átlagos tápértékek 100 g termékben:
Energia: 2357 kJ / 563 kcal
Zsír: 36,2 g
- ebből telített 21,8 g
Szénhidrát:50,9 g,
- ebből cukor: 49,9 g
Só:0,21 g