Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Bio ganoderma őrlemény
2899 Ft-tól

Bio ganoderma őrlemény

Bio ganoderma őrlemény
Bio ganoderma őrlemény
Bio ganoderma őrlemény
Bio ganoderma őrlemény

Bio ganoderma, pecsétviasz gomba, Lucidium érdekes, fejlődésének kezdeti szakaszában sárga... Tovább

Értékelés:

A termék 13 vásárlói vélemény alapján 4.7 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

10 g
2899 Ft
Kredit érték: 28    Egységár: 28990 Ft / Kg
20 g
5370 Ft
Kredit érték: 53    Egységár: 268500 Ft / Kg

Bio ganoderma, pecsétviasz gomba, Lucidium érdekes, fejlődésének kezdeti szakaszában sárga, vagy vörösesbarna, később egész sötét színű, barna kemény termőtestű, barna színű gombaféle, melynek tetejét, felső részét - erre utal a neve is - viaszos réteg fedi. A kalap alakja leginkább a lótuszlevélre emlékeztet. Amikor kifejlődik, sötétebb színűvé válik, jellegzetes, barnás színű lesz.

bio ganoderma őrlemény - magzsola.hu

forrás: botaniex.en.made-in-china.com

Természetes állapotában - mivel parazita - elsősorban fákon, korhadó fatörzseken, főleg tölgyek tenyészik. Európában és ezen belül hazánkban a nem mérgező, de élvezeti értékének hiányában nem fogyasztott gombafélék közé tartozott. Jelenleg már sokan nagyobb az igény, mint amennyi természetesen megterem, ezért is kezdtek, kezdenek egyre többen termesztése. Ez talán abból a szempontból szerencsés, hogy szabályozott körülmények között kevesebb káros anyagot szív fel. Miről is van itt szó? Ez az egyik legősibb növény, amelynek nincsenek gyökerei. A fonalakon keresztül, akár az erdőben is a talajból az összes, nem kívánatos anyag is bekerül, mivel nincs gyökérzete, ami megakadályozná, szűrné a nem kívánatos anyagokat. Termelője, a fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor éppen a fentiek miatt, így ír erről: "Az általam termelt termékek ellenőrzött ökológiai /bio/ gazdálkodásban történik. Tevékenységemet és termékeimet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft ellenőrzi. HU-ÖKO-01 Tanúsítvánnyal rendelkezem. Gazdaságom nyitott gazdaság, előzetes egyeztetés után megtekinthető. Termékekhez felhasznált őrlemények saját gazdálkodásomban megtermelt alapanyagból származnak, amit alacsony hőmérsékleten szárítottunk és kíméletes darálással porhanyósítottunk. Ezáltal a növény minden alkotóeleme sértetlenül a termékekbe kerül (nem kivonat). Az általunk termelt, különleges növény az Ön egészségét, az egészséges életmódot, az egészséges öregedést szolgáló bio minősítésű, természetes eredetű, 100%-ban magyar alapanyagokból előállított egészségbarát élelmiszerek!" Annyira kíváncsi voltam erre az elhivatott emberre, hogy ellátogattam hozzá, és írtam erről egy cikket is, kérem, olvasson bele.

A bio ganoderma őrlemény jótékony, előnyös, hatásai

Régóta jótékony hatások: a szervezet és az immunrendszer általános erősítése, májvédő, regeneráló, méregtelenítő hatása, szív és érrendszeri problémák megelőzése, illetve az emésztés és az anyagcsere felgyorsítása. Rendszeres fogyasztásával elérhető, hogy nem rakódnak le további károsító anyagok, illetve a meglévőket felszabadítja, eltávolítja. A távol-keleti orvoslásban több, mint 2 ezer éve ismert, hatását a ginseng gyökérével tartják összevethetőnek. "Lélekerő gombának”, vagy a halhatatlanság gombájának  is nevezik, és a jó egészség kulcsának tartották. Japánul Reishi, kínaiul neve a Ling zhi, és úgy vélték, fogyasztása - mágikus erejénél fogva - hozzájárul a spirituális erő megtartásához, vagy visszanyeréséhez.

Mitől "működik" ez?

Sokáig nem volt nyilvánvaló ennek a rengeteg tünetet gyógyító, enyhítő növény hatásmechanizmusa, mely anyagok okozzák ezeket a hatásokat. Az utóbbi évek tudományos kutatás is megerősíti,hogy  biológiailag is hatékony összetevők: poliszacharidok, nukleotidok, aminosavak, fehérjék, terpenoidok, lektinek, germánium, az olajsav és a cerebrozidok. Ezekbe nem mennék bele részletesen, ha érdekel, a google mindenre választ ad egy kis kutatómunkával.A lényeg, hogy több, mint 400 pozitív élettani hatású, bioaktív hatóanyagot tartalmaz, melynek köszönhetően igen széleskörű egészségvédő hatásokkal rendelkezik, így bátran állítható, hogy  a gyógynövények királya.

Legfőbb biológiai "fegyverei" a nagyszámú különleges poliszacharid- és cukorszármazékok. Különösen jellemző, és külön kiemelendő nagyon magas szerves germánium tartalma. Ennek nagyon fontos szerepe van a szervezet (vér, szövetek, stb.) oxigén ellátottságának pozitív szabályozásában. Ezen kívül, összetevői jellegzetes antioxidáns, szabadgyök-befogó, DNS-védő tulajdonságokat is mutatnak.

Adaptogén tulajdonságú, vagyis a szervezet igényeinek megfelelő tápanyag mennyiséget tud biztosítani - mellékhatások nélkül! Ismer egyetlen ilyen gyógyszert? :-) Persze, hogy nem , mert nem létezik ilyen. Segítheti a fizikai test gyors alkalmazkodását a különféle stresszhatásokhoz, mint a sérülések, fertőzések, mentális stressz vagy éppen az alvászavar. A legkülönfélébb betegségek gyógyítására is javasolt, segít a szervezetnek visszanyerni a korábbi normális működését. Ez egy nem nem toxikus, teljesen természetes anyag, élettani hatásai kiegyensúlyozottak. Egyre jobb, nem ? :-) Segítheti a csökkent, sérült aktivitású emberi szervezet működését, ezáltal fokozva a test ellenálló képességét a különféle fertőzésekkel, kórokozókkal szemben.  ​A kiegyensúlyozott, jól működő immunrendszer alapvető a test egészségéhez, regenerációjához, és csökkentheti egyes terápiás beavatkozások mellékhatásait. A védekezőrendszer döntő fontosságú a daganatos betegségek megelőzésében és legyőzésében. Poliszacharid, glikoprotein és egyéb összetevői a keringés normalizálásával, a vércukor- és koleszterinszint szabályozásával segíthetik a szív és érrendszer normális működését. Mindezeken felül, fokozhatja, erősítheti a máj természetes méregtelenítő folyamatait.

Gyöngyösi Sándor, reishi, ganoderma - magzsola.hu

forrás: smugtownmushrooms.com

Több tudományos eredmény is alátámasztja, hogy a gyógygombák poliszacharidjai pozitív hatással bírnak a bőr vízháztartására, a bőr öregedési folyamatainak lassítására. Ezeken kívül, fontos szerepe lehet a test egészséges működésében, így az immunfunkciók, és folyamatok pozitív befolyásolásában, a vérnyomás szabályozásában, főleg csökkentésében, és az agyi/szellemi funkciók javításában. Régóta ismert pH (sav-bázis háztartás) szabályozó, lúgosító hatása.

Adagolás, ajánlott mennyiség

Port (őrleményt) kevés vízbe, teába, joghurtba, meleg folyadékba, pl. kávé, tea keverve érdemes szedni. Legeredményesebb, ha kb. 70-80 Celsius fokos vízzel leöntjük (ha a vízforralóban megjelenik ez első buborékolás, az kb. 80 Celsius fokos), várunk 5-10 percet, hogy iható hőmérsékletű legyen, majd fogyaszthatjuk leszűrve, vagy a szűrés nélkül. A felszívódását támogató természetes C vitamint (pl.: szintén természetes forrásból, frissen csavart citromlé vagy néhány szem hideg vízbe áztatott csipkebogyó) 15-20 perccel később vegyük be, hogy a melegre érzékeny vitamin hatékony maradhasson.

Általános immunerősítés, megelőzés esetén – napi 2 x 1/2 mokkáskanállal

Terápiás kúraszerű alkalmazás esetén – napi 2 x1  mokkáskanállal

Kemoterápia kiegészítő kezelésében – napi 3 x 1 mokkáskanállal

Érdemes a napi adagot fokozatosan emelni, hogy a szervezet hozzászokhasson. Kezdje naponta ½ mokkáskanállal és 3-5 naponta emelje ½ mokkáskanálnyival a kívánt mennyiségig. Javasolt még C-vitamin egyidejű szedése a fentebb leírt módon. Ez fokozza, erősíti a termék ß-D-glükán poliszacharid összetevőinek biohasznosulását, illetve a glükán is hozzájárul a C-vitamin előnyös hatásainak érvényesüléséhez.

Előnyös hatású, ha a porból főzetet készítünk. 1 kávéskanál port 1-1,5 dl vízben 5-6 percig forraljon, majd hagyja lehűlni. A kihűlt, esetleg csapadékos oldatot szűrje át, majd ízlés szerint mézzel, gyümölcslével ízesítse és fogyassza el.

Származási hely: Magyarország

Figyelem! Különösen óvatosan járjon el bizonyos nyugtatók, vérnyomáscsökkentők és véralvadásgátló gyógyszerek (Syncumar, Marfarin) szedése esetén, ilyen esetben szintén kérje ki orvosa tanácsát.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy termékeink kizárólag tiszta, szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrend kiegészítők! Az oldalainkon feltüntetett termékekkel kapcsolatban leírt információk nem a mi javaslataink, a tájékoztatás célját szolgálják, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására illetve a termékek esetleges emberi fogyasztására vagy fogyasztásának javaslatára, valamint az esetleges fogyasztással kapcsolatos hatások és azok következményeinek pontos leírására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez!

Általánosságban a gyógynövények hatásairól szóló tájékoztatásaink a népi gyógyászat hagyományain és szakirodalmon egyaránt alapulnak. Gyógyteák, gyógynövények fogyasztása általánosságban 12 év alatt, terhesség, allergia, és egyéb érzékenység esetén nem ajánlott! Bármely gyógynövény esetleges gyógyszer szedése melletti fogyasztása esetén mindig kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy más szakember véleményét!

Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!

Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!

Ismeri gombakészítményeinket? ( Gano cafe, GanoExcel kávé, Cordyceps hernyógomba kivonat )

Tekintse meg további, gondosan válogatott táplálékkiegészítőinket is:

ganoderma ár, ganoderma ára - magzsola.hu

Igazolt, valódi vásárló vélemények:

"Évek óta szedem már és ha kihagyom véletlenül egyből felborul az emésztésem! Kiváló termék!"

"Egyik legjobb termek ! Mindig itt vásárolok es elégedett vagyok mindennel "

"Minden második hónapban rendelek 2t és továbbra is fogok! Nem hiszem h csak gyógyszerek segítenek egy ember felépülésében! Megfelelő minőség, igazán jó termék!"

"Közel egy éve szedem minden nap a Ganoderma őrleményt és maximálisan elégedett vagyok . Édesanyám is szedte kemoterápiás kezelése alatt és sokkal jobban bírta a méllkhatásokat. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek. Köszönöm !"

"Minden nap elfogy belőle 1-2 kávéskanál. Aki szereti a gombát az ezt is szeretni fogja. (Az üvegcséje nagyon szép)"

"Régóta fogyasztom a Bio ganoderma őrleményt ,emésztési problémáimon sokat segít és nem utolsósorban az alvásom is pihentetőbb."

"Megrendeltem az őrleményt és, mióta használom, úgy érzem, jó hatással van rám, a vércukorszintem normálisabb lett."

"Bio ganoderma őrleményt ,több hónapja használom mert II-es cukorbeteg vagyok.Reggelihez a citrom lével együtt teába keverem a kívánt adagot.A magas vércukor szintem is enyhült."

"Amióta megvettem, elkezdtem szedni, semmiféle kellemetlen ízt nem érzek a fogyasztás során, viszont a téli időjárás következtében semmiféle megfázásos tünetem nincs sem a torkom nem fáj, sem az orrom nem folyik. Más években az őszi idő beköszöntével torokfájással küszködtem."

"A Ganoderma örlemény immunerősítő hatású, mióta fogyasztom, még nem voltam influenzás! / Kb. 2 év óta/"

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Bio ganoderma pecsétviasz gomba lucidum őrlemény Magyarország egész területére kiszállítva. Bio ganoderma őrlemény, pecsétviaszgomba, lucidium, reishi magzsola
100% ellenőrzött gazdálkodásból származó, finomra őrölt ganoderma (PECSÉTVIASZGOMBA) por
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Bio ganoderma őrlemény termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 13
Vásárló
Joghurttal szoktuk fogyasztani, nagyon jól rendben tartja a bélműködést.
Vásárló
Elégedett vagyok a termékkel, már többször újravásároltam.
Vásárló
Évek óta szedem már és ha kihagyom véletlenül egyből felborul az emésztésem! Kiváló termék!
Vásárló
Egyik legjobb termek ! Mindig itt vásárolok es elégedett vagyok mindennel ,
Vásárló
Minden második hónapban rendelek 2t és továbbra is fogok! Nem hiszem h csak gyógyszerek segítenek egy ember felépülésében! Megfelelő minőség, igazán jó termék!
1
1-5 / 13

Értékelje Ön is a(z) Bio ganoderma őrlemény terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Bio ganoderma őrlemény mellé:

Lenmagolaj
Lenmagolaj
1100Ft-tól
Török mogyoró
Török mogyoró
1499Ft-tól
Goji bogyó
Goji bogyó
999Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.