Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db
1339 Ft-tól

Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db

Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db

Nori a japán neve a különböző ehető tengerekből származó füveknek és algáknak ... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 4.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

10 db 28 g
1339 Ft

Nori a japán neve a különböző ehető tengerekből származó füveknek és algáknak . A tengeren, hálókon növesztett növényt 45 nap után lehet először "aratni". A feldolgozás után a végtermék egy megközelítőleg 18 x2 0cm-es, 3 grammos, papír vékonyságú, sötét, fekete-zöld lap lesz, ezt csomagolják azután, általában tizesével. A norit elsősorban a szusi és az onigiri betekeréséhez használják, de gyakran ízesítik vele a leveseket is. Ilyenkor apró darabokra törik, vagy őrlik, és nyersen szórják a levesbe. Kiváló kalcium és vas forrás. Élettani hhatásai hasonlítanak a szintén algákból készített zselésítőanyagra, az agar agar-ra. 

Valójában a sushi (hideg, kis falatkákra formázott vagy vágott rizses étel) kialakulásához évszázadokkal ezelőtt éppen a halak tartósításának szándéka vezetett el. 

A nyers hal fogyasztása elsőre furcsának tűnhet, de számos oka van annak, miért imádják a japánok a sushit évszázadok óta, és hogyan vált a világ egyik kedvencévé mindössze néhány év leforgása alatt.

Az egyik ok az ízek harmóniája: egy jól elkészített sushi valódi ízorgia, ízrobbanás a szájban. Habár a nyugati világban kapható sushi már egy módosított változat, aki kóstolta már az igazi, autentikus japán verziót az tudja, hogy ennek a különleges, mennyei fogásnak az íze semmihez sem hasonlítható.

Az ízletes falatkák alacsony zsír-, és magas fehérje, vitamin valamint omega zsírsav tartalmuknak köszönhetően a világ egyik legegészségesebb ételei. A sushi mesterek, más néven „taisho”-k hosszú éveken keresztül tanulják a sushi-készítés fortélyait.

Figyelem! A termék magas jódtartalma miatt naponta max. 3 g/ a lap elfogyasztása javasolt. 

tápanyagtartalom 100 ml termékben:
energia: 1,34 kj/318 kcal
zsír: 0,4 g
szénhidrát: 28 g
fehérje: 0,4 g
só: 6,4 g

Nézd meg további, ázsiai konyhában felhasználható termékeinket is!

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok, higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Sushi Nori Yaki zöld pirított tengeri algalapok 10 db magzsola
Szárított tengeri alga
Kína
tápanyagtartalom 100 ml termékben:
energia: 1,34 kj/318 kcal
zsír: 0,4 g
szénhidrát: 28 g
fehérje: 0,4 g
só: 6,4 g

Vásárlóink írták a(z) Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Nagyon szeretem az ázsiai konyhát, de eddig idegenkedtem a sushi-tól. Aztán nekikezdtem, de nori lapot csak nagyon drágán tudtam venni. Ez végre megfelelő, bár lehetne kicsit olcsóbb is. Az íze fonom, kicsit pirított, de jól felcsavarható. Ha még sushi riszt is lehetne kapni, az lenne az igaz.

Értékelje Ön is a(z) Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Sushi Nori zöld pirított tengeri algalapok 10 db mellé:

Csicseriborsó
Csicseriborsó
499Ft-tól
Földimogyoró
Földimogyoró
1098Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.