Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Kakaóvaj - 100 g
Kakaóvaj pasztilla, 100%, 1 kg
29 513 Ft

Kakaóvaj pasztilla, 100%, 1 kg

Kakaóvaj - 100 g
Kakaóvaj - 100 g
Kakaóvaj - 100 g
Kakaóvaj - 100 g

Kakaóvaj pasztilla, 1 kg A kakaóvaj természetes zsiradék, különlegességét enyhe kakaó íze adja.

A kakaó gyártása során nyerik ki a kakaóvajat a kakaóbabból, egy babnak körülbelül 44-46%-a kakaóvaj. Szobahőmérséklete szilárd, körülbelül 32-35 °C-on válik folyóssá, olajszerűvé. Coca butter, természetes, napozás, antioxidáns, vitamin, vitaminok, sütemény, egészség, egészséges


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Várható kiszállítás
2024.10.10
Gyártó
Callebaut
Raktáron
29 513 Ft
Egységár: 29 513 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 295 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
28 037 Ft/db
5+  db
-7 %
27 447 Ft/db
Részletek

Kakaóvaj pasztilla, Luker chocolate, 1 kg A kakaóvaj természetes zsiradék, különlegességét enyhe kakaó íze adja. 

A kakaó gyártása során nyerik ki a kakaóvajat a kakaóbabból, egy babnak körülbelül 44-46%-a kakaóvaj. Szobahőmérsékleten szilárd, körülbelül 32-35 °C-on válik folyóssá, olajszerűvé.

A kakaóvaj természetes antioxidánsokban rendkívül gazdag.

Jótékony élettani hatásaihoz hozzátartozik gazdag vitamin tartalma is. E- és K-vitamin tartalma mellett olyan fontos ásványi anyagokat őriz magában, mint a réz és a magnézium. A természetes zsírok mellett olajsavat, sztearoinsavat, palmitinsavat és linolsavat találunk még összetevői között, valamint flavonoidokat, és karotinoidokat.

A konyhában felhasználható ételeink elkészítéséhez, különleges ízt adva nekik. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy nagyon magas füstpontja, még 200 °C-on is nyugodtan süthetünk, főzhetünk vele.

Mire használhatjuk a kakaóvajat? 

Használhatjuk sült és főtt ételekhez, bonbonok, desszertek elkészítéséhez, édesekhez és sósakhoz egyaránt. A kakaóvajjal készített ételek különlegesen lágyak lesznek, és ellentétben más zsírokkal, nagyon kicsi mennyiség is elég belőle.

Desszertekhez kitűnő választás a kakaóvaj használata, nem csak az édes íz harmóniája miatt.

Ismered a Callebaut porított kakaóvaját, a Mycryo-t? 

Néhány sütemény, bonbon csokoládé bevonata megköveteli az abszolút vékonyságot, ezt pedig kakaóvajjal érhetjük el a legkönnyebben. Vegyünk egy jó minőségű csokoládét, és ezt vegyítsük a kakaóvajjal. Kakaó hozzáadása nélkül kiváló fehércsokoládét kaphatunk.

Egészséges, és nagyon finom süteményeket készíthetünk kakaóvajjal.

A kakaovaj tejmentes, így nyugodtan fogyaszthatják olyanok is, akiknek tej- vagy laktóz érzékenységük van, és bármilyen speciális étrendbe beilleszthető.

Ügyeljünk arra, hogy étkezési célokra csak 100%-os tisztaságú kakaóvajat használjunk.

Glutén tartalmú anyagokat nem csomagoló üzemben készült.

Tartalmaz: 100% kakaóvaj

Kiszerelés: 250 ml

Felbontás után 25 Celsius fok alatti hőmérsékleten tárolandó!

származási hely: Kolumbia

Kakaóvaj, magzsola.hu

Kakaóvaj férfiaknak- bőrápolás!

Ajánlott borotválkozás után, no meg az illatáért! A férfiak bőrének is kell a kényeztetés, borotválkozással okozott sérüléseket, kisebb vágásokat is megnyugtatja a kakaóvaj, gyorsabban regenerálódik az arcbőr, a hegesedések eltűnnek és selymes kellemes érzést kölcsönöz az állnak.

A kakaóvaj egy természetes növényi olaj, amelyet a kakaóbabból nyernek ki. Az általában szilárd állagú kakaóvajot többféleképpen lehet használni, például a kozmetikai termékek, édességek és ételek gyártásához.

A kakaóvajat általában önmagában használják a bőrápoláshoz, mivel hidratáló és nyugtató hatású. Használhatod kézkrémként, ajakbalzsamként, sőt még a hajat is ápolóként is. A kakaóvajat használhatod az arcbőr ápolására is, például a ráncok csökkentésére vagy a bőr szárazságának kezelésére.

A kakaóvajat édességek, például csokoládé, fagyik és sütemények gyártásához is lehet használni. A kakaóvajat használhatod önmagában, de más növényi olajokkal is keverheted, például kókuszolajjal vagy mogyoróvajjal.

A kakaóvajat ételek elkészítéséhez is használhatod, például sütéshez, főzéshez vagy mártáshoz. Megjegyzendő, hogy a kakaóvaj íze nem olyan erős, mint a csokoládéé, így ha édes ízre vágysz, akkor lehet, hogy többet kell használnod belőle.

Fontos megjegyezni, hogy a kakaóvajat nem szabad olyan helyen tárolni, ahol nagyon magas a hőmérséklet, mert ha túl meleg van, akkor olvadni kezdhet. A kakaóvajat általában hűtőszekrényben vagy hűvös, sötét helyen kell tárolni.

További, kitűnő minőségű alapanyagok sütikhez, tortákhoz:

Vélemények
Átlagos értékelés:
4.9 (22 vélemény)
(20)
(1)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Nyilas Istvánné
2016.01.10
Egyszer vettem kakaóvajat, finom édességet készítettem vele. Nem olcsó termék, de ritkán-ritkán megéri beszerezni.
Dr. Dános Lászlóné
2016.02.28
Jó minőségű, nagyon finom, megolvasztva, kakaóporral és cukorral keverve sütemény bevonására (is) alkalmas.
Dr. Dános Lászlóné
2016.02.28
Kiváló minőségű termék, kakaóporral és cukorral összeolvasztva sütemény bevonására használtam: nagyon finom lett.
Becker Mária
2016.05.08
Kakaóvajat csak egyszer rendeltem az ára miatt - nagyon Jó minőségű - finom édességek mellett házi kozmetikához is kiváló.
Raabcad kft. (Szabadi Balázs)
2016.07.27
Bár sokan kozmetikai célra használják ( pl. testápóló krémként stb.) finom házi csoki is készíthető belőle. Egy-két recept: http://egeszseges-eletmodszerek.hu/egeszseges_-taplalkozas/cu kormentes-hazi-csokolade
Hasonló termékek