Kókusztejes aszalt szilva leves
Mindössze egy vágódeszka, kés, és egy turmix kell hozzá, Növényi, bármikor hozzáférhető alapanyagokból készül, és télen is kifejezetten üdítő hatású.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
3 egész alma
1 banán
14 db aszalt szilva
8 db datolya, kimagozva
kb. 2 cm vanília rúd
½ kávéskanál őrölt fahéj
½ liter tisztított víz
0,5 L kókusztej
Öntsük az összetevőket egy turmixba, és keverjük addig, amíg apró darabos nem lesz. Ekkor öntsük hozzá a kókusztejet, és keverjük az egészet sima állagúra.
Ha kész, tegyünk pár szem aszalt szilvát egy mélytányérba, és arra merjük a kész „levest”.
Az aszalt szilva hatása a szervezetre.
A receptet az ÉlőÉtelbártól kaptuk, keressétek őket, és rendeljetek tőlük (ha Kecskeméten éltek)