Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Bio ganoderma őrlemény
2680 Ft-tól

Bio ganoderma őrlemény

Bio ganoderma őrlemény
Bio ganoderma őrlemény

A ganoderma, vagy másnéven pecsétviaszgomba (reishi, vagy latinul: Ganoderma lucidum), egy... Tovább

Értékelés:

A termék 10 vásárlói vélemény alapján 4.6 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

10 g
2680 Ft
Kredit érték: 22    Egységár: 268000 Ft / Kg
20 g
4785 Ft
Kredit érték: 47    Egységár: 239250 Ft / Kg
A ganoderma, vagy másnéven pecsétviaszgomba (reishi, vagy latinul: Ganoderma lucidum), egy érdekes, kezdeti szakaszában sárga, vagy vörösesbarna, később egész sötét színű, barna kemény termőtestű, barna színű gombaféle, melynek tetejét, felső részét - erre utal a neve is - viaszos réteg fedi. A kalap alakja leginkább a lótuszlevélre emlékeztet.
 
Természetes állapotában - mivel parazita - elsősorban fákon, korhadó fatörzseken, főleg tölgyek tenyészik.  
 
Európában és ezen belül hazánkban a nem mérgező, de élvezeti értékének hiányában nem fogyasztott gombák közé tartozott.
 
Jelenleg már sokan nagyobb az igény a ganodermára, mint amennyi természetesen megterem, ezért is kezdtek, kezdenek egyre többen termesztésébe.
 
Régóta ismert tulajdonsága a szervezet és az immunrendszer általános erősítése, májvédő, regeneráló, méregtelenítő hatása, illetve az emésztés és az anyagcsere felgyorsítása.  Rendszeres fogyasztásával elérhető, hogy nem rakódnak le további károsító anyagok, illetve a meglévőket felszabadítja, eltávolítja. A kínai és japán orvoslásban több, mint 2 ezer éve ismert, hatását a ginseng gyökérével tartják összevethetőnek. 
 
Sokáig nem volt nyilvánvaló ennek a rengeteg tünetet gyógyító, enyhítő gombaféle hatásmechanizmusa, mely anyagok okozzák ezeket a hatásokat. Az utóbbi évek tudományos kutatásai alapján lassan kirajzolódik a kép, melyek a biológiailag is hatékony összetevők: poliszacharidok, nukleotidok, aminosavak, fehérjék, terpenoidok, lektinek, germánium, az olajsav és a cerebrozidok. Ezekbe nem mennék bele részletesen, ha érdekel, a google mindenre választ ad egy kis kutatómunkával. http://www.herbalucid.hu/herbalucid_tanulmany.pdf
 
Adagolás
 
A ganoderma port kevés vízbe, teába, joghurtba, meleg folyadékba, pl. kávé, tea keverve érdemes szedni.
 
Legeredményesebb, ha kb 70-80 Celsius fokos vízzel leöntjük (ha a vízforralóban megjelenik ez első buborékolás, az kb. 80 C-os), várunk 5-10 percet, hogy iható hőmérsékletű legyen, majd fogyaszthatjuk leszűrve, vagy a szűrés nélkül. A felszívódását támogató természetes C vitamint (pl.: frissen csapvart citromlé vagy néhány szem hideg vízbe áztatott csipkebogyó) 15-20 perccel később vegyük be, hogy a melegre érzékeny vitamin hatékony maradhasson.
 
Általános immunerősítés, megelőzés esetén – napi 2x1/2 mokkáskanállal
 
Terápiás kúraszerű alkalmazás esetén – napi 2x1 mokkáskanállal
 
Kemoterápia mellékhatásának csökkentésére – napi 3x1 mokkáskanállal
 
Érdemes a gomba por napi adagját fokozatosan emelni, hogy a szervezet hozzászokhasson. Kezdje naponta ½ mokkáskanállal és 3-5 naponta emelje ½ mokkáskanálnyival a kívánt mennyiségig. Javasolt még C-vitamin egyidejű szedése a fentebb leírt módon.
 
Származási hely: Magyarország 
 
Figyelem!
Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy termékeink kizárólag tiszta,  szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők!

Az oldalainkon feltüntetett termékekkel kapcsolatban leírt információk nem a mi javaslataink, a tájékoztatás célját szolgálják, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására illetve a termékek esetleges emberi fogyasztására vagy fogyasztásának javaslatára, valamint az esetleges fogyasztással  kapcsolatos hatások és azok következményeinek pontos leírására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez!

Általánosságban a gyógynövények hatásairól szóló tájékoztatásaink a népi gyógyászat hagyományain és szakirodalmon egyaránt alapulnak.

Gyógyteák, gyógynövények fogyasztása általánosságban 12 év alatt, terhesség, allergia, és egyéb érzékenység esetén nem ajánlott!

Bármely gyógynövény esetleges gyógyszer szedése melletti fogyasztása esetén mindig kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy más szakember véleményét!

Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!

 
Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.
 
Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!
 
A forrás anyagok az internetről vannak összegyűjtve.
Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Bio ganoderma őrlemény higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Bio ganoderma őrlemény 2680Ft/10g magzsola
100% ellenőrzött gazdálkodásból származó, finomra őrölt ganoderma (PECSÉTVIASZGOMBA) por
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Bio ganoderma őrlemény termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 10
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-03-07 20:36:10
Vásárló
Egyik legjobb termek ! Mindig itt vásárolok es elégedett vagyok mindennel ,
Hajnal Anita 2018-03-07 08:55:14
Vásárló
Minden második hónapban rendelek 2t és továbbra is fogok! Nem hiszem h csak gyógyszerek segítenek egy ember felépülésében! Megfelelő minőség, igazán jó termék!
Hajnal Anita 2018-03-07 08:51:34
Vásárló
Közel egy éve szedem minden nap a Ganoderma őrleményt és maximálisan elégedett vagyok . Édesanyám is szedte kemoterápiás kezelése alatt és sokkal jobban bírta a méllkhatásokat. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek. Köszönöm !
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2018-01-10 18:07:55
Vásárló
Minden nap elfogy belőle 1-2 kávéskanál. Aki szereti a gombát az ezt is szeretni fogja. (Az üvegcséje nagyon szép)
A hozzászóló szeretne névtelen maradni 2017-06-15 13:48:29
Vásárló
Sajnos nem vált be nekünk, mert úgy vettük észre,hogy allergiás tüneteket okozott.
1
1-5 / 10

Értékelje Ön is a(z) Bio ganoderma őrlemény terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Bio ganoderma őrlemény mellé:


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.