Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Belső megtisztulás, és ennek hatásai

2016-11-17 11:29:54 Cimkék: fogyás | lenmag | emésztés

A magzsolán az aszalt gyümölcsök, magvak mellett számos, egészségmegőrző termékkel, élelmiszer jellegű, gyógyhatású készítménnyel is találkozhat. Egyre többen választják ezeket a szerves, természetes vitaminokat, táplálék kiegészítőket, hiszen a boltokban vásárolható élelmiszerek minősége –  tisztelet a kivételnek – eléggé silány, illetve elégtelen a bennük található, hasznos anyag.

Mivel az internet és a mobil az utóbbi 10 évben alapvetően megborította, és extrém módon felgyorsította életünket (és sajnos táplálkozási szokásainkat is), sokan türelmetlenek, és azonnali, instant megoldást szeretnének akut problémájuk megoldására, amit évek alatt, saját maguk alakítottak ki. Lehetőleg ezt olcsón, de nagyon hatékonyan megoldó, lehetőleg növényi dolog legyen, és megerőltetés nélkül fejtse ki magától jótékony hatását.… :-)

Közhelyszerűen – nincs ingyen ebéd. Ezek az organikus hatóanyagok – kevés kivételtől eltekintve – nem olyan gyors hatásmechanizmusúak, mint pl, egy szintetikus fájdalomcsillapító. Mélyebben, de lassabban hatnak a szervezetre. És ahogy ez egyre inkább látszódik, alapvetően szemlélet-, élet-, és táplálkozásmód változtatást kíván, ha valaki tartós eredményt, javulást vár el.

Ráadásul már az elején ezt el lehet rontani, le lehet lassítani. Mire gondolok? Ha egy emberi szervezet emésztőrendszere szennyezett, azt először meg kell tisztítani, hogy azután indulhasson el a javulás, felépülés.

Írok egy példát, talán így érthetőbb lesz: ha évtizedeken keresztül sok húst, fehér lisztből, és finomított kristálycukorból készült ételeket eszünk, és ezekből is többet, mint kellene, előbb-utóbb (kortól függően) azért „kiszól” a szervezet, leszek jelek, tünetek. Oké, ezeket egy darabig figyelmen kívül lehet hagyni, de ez a  folyamat nem javul magától, valamit tenni kell.  Ha pedig elmegyünk egy körzeti orvoshoz, abból szinte biztosan gyógyszerek lesznek kiírva – ezek egyéb hatásairól nem írnék részletesen….

Szóval, érdemes elkezdeni egy tisztítókúrát. Hogy ez mennyire eredményes, ezt mindenki maga választja, a colon-hidroterápia talán a leginkább hatékony – és drasztikus. Minden kúra alapja a rendszeresség.

Én pl. lenmaggal kezdtem, napi két-két evőkanállal, étkezések előtt,vagy között, legalább két órával. És néhány napon belül látható változásoknak lettem szemtanúja…. Majd a  szezámmag, és az útifűmaghéj következett, majd kipróbáltam a perui kovaföldet is.  Ezeket néhány hétig próbáltam, és használom ma is.

Ha legalább egy hónap tisztítás után kezdünk el pl. goji bogyót, vagy bármi mást fogyasztani, na, akkor jóval gyorsabb, és hatékonyabb lesz a szervezetünk reakciója, hiszen ezeknek nem kell „keresztülverekedni” magát a lerakódott szennyezéseken. Ja, ez nehéz, és kitartás, türelem kell hozzá?

Mihez nem, aminek tényleg van értéke?


Olvasna még ilyesmit? Nézze meg a többi bejegyzést is.

EZEKET OLVASTA MÁR?

Bio ganoderma termesztés Fülöpjakabon - és ennek tanulságai

2014-06-13 11:12:42
Bio ganoderma termesztés Fülöpjakabon - és ennek tanulságai

Amennyire csak tudom, szeretem megismerni azokat a termelőket, kereskedőket személyesen is, akik termékeit ajánlom, árusítom a magzsola.hu oldalunkon. Az is cél, hosszútávon, hogy lehetőleg a hozzám földrajzilag is közelebbi gazdálkodásból származó, egészséges és jótékony hatású termékeket ajánljam, mert ez kölcsönösen, mindenkinek jó.

A gyógynövények, vitaminok és azok hatásai

2016-06-02 07:55:32
A gyógynövények, vitaminok és azok hatásai

A magzsolán az aszalt gyümölcsökön, és magvakon kívül jó néhány, egészségmegőrzéssel kapcsolatos terméket is lehet kapni.

Miért? Mert a vásárlói elemzésekből, visszajelzésekből azt látom, és olvasom ki, hogy nagy az igény az ilyen típusú, természetes alapú készítményekre....

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG