Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Őszi újdonságok, termékválaszték bővítése

2013-10-16 09:36:44 Cimkék: újdonság | fejlesztés | paleo

Bár még szép őszi időnk van, naptár szerint hamarosan itt az év vége. Ez a kereskedelemben is az " év végi hajrá", és gondolom, az aszalt gyümölcsökből és magvakból is ilyenkor fogy a legtöbb, legalább is ebben reménykedem! :-)

Az ár-összehasonlító oldalakat böngészve látom azt, hogy még bőven van terjeszkedési lehetőség, ezért jó pár új terméket szeretnénk a napokban elérhetővé tenni. Ez azért kicsit kockázatos, mert magában rejti - mint minden kísérlet - a bukás lehetőségét is. Ezért "fontolva haladva" bővítjük választékunkat, figyelve a vásárlói véleményekre, visszajelzésekre is. Ami nem jön be, maximum, mi megesszük. :-)

Választékbővülés

Már csomagolás alatt vannak a reformköretként is egyre népszerűbb, gyorsan elkészíthető és finom köles, bulgur, és kuszkusz 1 kg-os változatai. Hiszen, van élet a síma rizsen, és a sültkrumplin  túl is. A paleo-termékek választékát bővíti a kókuszliszt és kókuszolaj, (úgy látom, egyre nagyobb az igény a jó minőségű kókuszból készülő alapanyagokra) illetve a nyírfacukrot is eredeti, finn származású lédig zsákokból "alakítjuk át" kilós kiszerelésűre. Persze, van olcsóbb, kínai "alternatíva", azért Ön jobban jár a finn változattal.

A boltokat járva, mindig is megdöbbentett, hogy milyen magas haszonkulccsal dolgoznak az olcsóknak mondott diszkontok, így pl. a xylit mellett a Himalaya só is extra drága terméknek tűnt. Mi ezt a magzsola.hu oldalon bruttó 398 Ft-ért adjuk.....Végül is, ez adta a magzsola.hu ötletét is - nagyobb kiszerelésű termékek jó ár/érték aránnyal, házhoz szállítva. Igenis, van erre igény, és remélem, ahogy ezeket a sorokat olvassa, magára ismer....:-)

Eredeti Őrségi magolajok:

Most hétvégén Kőszegre látogatunk majd családostól, az Orsolya-napi vásárra. Nem tudom, jártál-e ilyenen, ha nem, érdemes megnézni. A dolog apropója, amiért ezt megemlítem, hogy találkozok egy őrségi olajütő  családdal, akiknek gyönyörű üvegekben, igazi míves kivitelű, magyar, házi magolajait is hamarosan szeretném neked is kínálni. Egy korábbi, budapesti kiállításon találkoztam a házaspárral, akik nagy szakértelemmel magarázták el a különböző magok melegítési hőmérsékletét, és az ősi "technnológiát", ahol egy középkori, inkvizíciós eszközzel préselik, ahogy ők mondják "ütik" az olajakat. Személyesen meg is kóstoltam néhányat, kenyérrel lehetett mártogatni - és vannak nagyon kiváló, egyedi ízű olajok, melyek jól illenek salátákhoz, vagy csak egy kis fűszernövénnyel, kenyérrel mártogatva, ahogy az olaszok teszik azt saját olívaolajukkal. 

Szóval, tervekben, és termékekben nincs hiány, még pár nap, és érdemes visszanézni a főoldalra! :-)

EZEKET OLVASTA MÁR?

Túl sok információ

2014-08-07 10:14:21
Túl sok információ

Napjainkban sokszor puffogtatott közhely, hogy információs társadalomban élünk. Minden gyors, relatíve kényelmes, és azonnali. Ez az azonnaliság azonban igencsak kétélű; a mobiltelefon, és az internet olyan mértékben pörgeti fel az életünk, munkánk sebességét, ami már nem emberi. Ráadásul, ez mellett olyan mennyiségben érnek bennünket az új információk, hogy az már szinten, csak a maga nemében egyszerűen feldolgozhatatlan. Nemrég olvastam erről egy cikket, hogy egy középkori, a kor műveltségi szintjének csúcsán lévő tudósember egész életében annyi újdonsággal találkozott, mit egy átlagember egy héten.

Fekete Csütörtök egy kicsit másképpen

2017-11-20 15:52:50
Fekete Csütörtök egy kicsit másképpen

Karácsony előtt pont egy hónappal, az utóbbi években egy angol fogalommal ismerkedtek meg a vásárlók Magyarországon is.

Ez az a bizonyos Black Friday.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.