Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Búzafűpor, Éden 200 g

Búzafűpor, Éden 200 g
Búzafűpor, Éden 200 g
Összetétel
100% búzafű por

Hazánkban is az egyik legismertebb táplálék kiegészítő a búzafű por.  Jótékony hatásai révén az egész emberi szervezetre jótékonyan hat, segít a káros anyagok kiürítésében, kivezetésében – tehát méregtelenít.  


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Várható kiszállítás
2024.05.01
Gyártó
Éden Prémium
Raktáron
1 555 Ft
Egységár: 7 775 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
1 477 Ft/db
5+  db
-7 %
1 446 Ft/db
Részletek

A búzafű a klorofill természetes forrása. Ezek kémiai összetétele hasonlít legjobban a vérünkben az oxigénszállításért felelő hemoglobinhoz. Így a búzafű fogyasztásával növekszik sejtjeink oxigénfelvevő képessége, gátolhatja a kóros sejtburjánzást, növelheti a sejtenergiát.

Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot amelyre a szervezetünknek szüksége van. Tökéletes, natúr fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A-és C-vitaminban egyaránt.

Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 (laetrile) tartalma, amely a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a pusztító (daganatos) sejteket.

Manapság egyre több kutatási eredmény erősíti meg azt, hogy nem elegendő vitaminokat, és ásványi anyagokat fogyasztani - azok egymáshoz viszonyított aránya talán a legfontosabb paraméter! 

Igen magas, több, mint 50 %-os rosttartalma, előnyösen befolyásolja az emésztést és a belső szervek működését. Megsemmisítheti a kórokozó baktériumokat és segíthet visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer érdekében.

Intenzíven segít az immunrendszer megújításában, felépítésében, megerősítésében azzal, hogy összetevői által javíthatja az anyagcsere folyamatok hatékonyságát. A tisztító és harmonizáló hatása következtében elérhető a súlyfelesleg folyamatos leadása.

A búzafűlé számos bázikus ásványi anyagot tartalmaz, melyek képesek szervezetünkben helyreállítani a természetes sav-lúg egyensúlyt. Erőteljes lúgosító hatású!

Felhasználási javaslat:

Naponta 3 - 5 g (1-2 teáskanál) étkezés előtt egy órával!

Napi szinten fogyasztható levesekbe, salátákba, gyümölcs-vagy zöldséglevekbe, turmixokba, joghurtba keverve.

Ajánlott a port egyenletesen felrázni shakerrel.

Tápérték adatok 100g termékben

Energia :1040Kj/247,4kcal

Zsír: 1,3 g, ebből telített zsírsav 0,24 g

Szénhidrát: 12,7 g ebből cukor: 5,2 g

Rost: 56,1 g

Fehérje: 19,2 g

Nátrium: 52 mg

Kalcium: 0,53 mg

Vas: 23,4 mg

Származási hely: Kína


FIGYELEM!

Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. 

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy termékeink nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők!

Az oldalainkon feltüntetett termékekkel kapcsolatban leírt információk nem a mi javaslataink, a tájékoztatás célját szolgálják, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására illetve a termékek esetleges emberi fogyasztására vagy fogyasztásának javaslatára, valamint az esetleges fogyasztással  kapcsolatos hatások és azok következményeinek pontos leírására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez!

Általánosságban a gyógynövények hatásairól szóló tájékoztatásaink a népi gyógyászat hagyományain és szakirodalmon egyaránt alapulnak.

Gyógyteák, gyógynövények fogyasztása általánosságban 12 év alatt, terhesség, allergia, és egyéb érzékenység esetén nem ajánlott!

Bármely gyógynövény esetleges gyógyszer szedése melletti fogyasztása esetén mindig kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy más szakember véleményét!

Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.

Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!

Tápanyagtartalom / 100g
energia :1077 Kj / 258kcal zsír: 1,3 g, ebből telített zsírsav 0,24 g szénhidrát: 12,7 g ebből cukor: 5,2 g rost: 28,7 g fehérje: 1,9 g nátrium: 52 mg kalcium: 0,53 mg vas: 23,4 mg
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Szulyákné Kovács Marianna
2023.10.06
Korábban a levet fogyasztottam, most ezt próbálom ki. Kicsit félek a tömény zöld íztől. Ha beválik, rendszeres fogyasztó leszek. Ja és köszönöm a szupergyors kiszállítást.
Marozsán Bernadett
2017.06.13
Zöld turmixokat szoktam feljavítani vele, jól el kell keverni a por állag miatt.
Nyilas Istvánné
2020.01.06
A búzafűpor nagyon értékes termék, többféle vitamin található benne, értékes az emberi egészség számára. Különböző italokba használom, de ételekbe is teszek kis kanálnyit, pld. kásákba.
Anonymous
2020.10.26
Nagyon meg voltam vele elégedve, kiváló az ár-érték aránya a terméknek.
Anonymous
2020.10.28
Rendben van, az egészségünk miatt vásároltam, sok hasznos anyagot tartalmaz.
Hasonló termékek