Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Kecskeméti Sárgabaracklekvár
698 Ft-tól

Kecskeméti Sárgabaracklekvár

Kecskeméti Sárgabaracklekvár
Kecskeméti Sárgabaracklekvár
Kecskeméti Sárgabaracklekvár

Hazai Ízek, hazai gyümölcsből. ... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

300 g
698 Ft
Kredit érték: 6    Egységár: 2303 Ft / Kg

Hazai Ízek, hazai gyümölcsből. 

60% gyümölcstartalommal, tartósítószerek, és allergén összetevők nélkül! Igen, ilyen termék is van a magyar piacon.

Büszkék vagyunk hagyományainkra, ezt, ezeket viszi tovább az Univer gyümöcsfeldolgozó részelege is, évek óta sikeresen. 

A Kecskeméti lekvárok kvalitásának titka a magyar gyümölcs, a hazai alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. 100 g termék 60 g sárgabarack felhasználásával készül.A termék jellegéből adódóan, magot, magtöretet tartalmazhat. Ez egy hőkezeléssel tartósított termék, minőségét bontatlan csomagolásban a lapkán feltüntetett időpontig megőrzi. 

Összetevők: sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény

Átlagos tápérték 100 g termékben:

energia: 858 kJ/205 kcal
zsír: 0,1 g
szénhidrát: 48 g, ebből cukor: 48 g
rost: 2,7 g
fehérje: 0,6 g 

és egy klassz recept: KÓKUSZOS RESZELT

Hozzávalók: 

20 dkg margarin, vagy vaj

30 dkg liszt, vagy DIABESTAR süteményliszt

2 tojássárgája

némi reszelt (bio)citrom héj

10 dkg porcukor, vagy őrölt barna nádcukor

25 dkg kecskeméti baracklekvár

5 dkg mazsola

10 tojásfehérje

30 dkg cukor, vagy nyírfacukor/ 50 dkg eritrit

10 dkg kókuszreszelék 

Elkészítés: a margarint az átszitált liszttel, tojássárgájával, citromhéjjal, és porcukorral összegyúrjuk. Vajjal kikent tepsiben 35 x 25 cm-esre lapítjuk, megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok) 12 percig elősütjük. Kisebb lábosban, kevergetve megforrósítjuk a baracklekvárt, és a kihűlt tésztára kenjük, és rászórjuk a mazsolát is. A tojásfehérjét (nem kell felverni) összekeverjük a cukorral, és a kókuszreszelékkel, majd egy lábosban ezt is felforraljuk. A tűzről levéve kb. 5 dkg lisztet még beleszórunk,. majd a lekvárra simítjuk, és még 20 perig sütjük.   

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi kecskeméti sárgabarack lekvár higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Sárgabarack lekvár, prémium 698 Ft Ft. magzsola
sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Magyarország
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 858 kJ/205 kcal
zsír: 0,1 g
szénhidrát: 48 g, ebből cukor: 48 g
rost: 2,7 g
fehérje: 0,6 g

Vásárlóink írták a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Kecskemét = sárgabarack. Remek, egységes, nem túl édes íz, a pektinnek köszönhetően pedig más tartósítóktól mentes, 60% gyümölcstartalommal. Palacsintába próbáltuk - mind el is fogyott....:-)

Értékelje Ön is a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár mellé:

Pekándió
Pekándió
999Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG