Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Kecskeméti Sárgabaracklekvár
599 Ft-tól

Kecskeméti Sárgabaracklekvár

Kecskeméti Sárgabaracklekvár
Kecskeméti Sárgabaracklekvár
Kecskeméti Sárgabaracklekvár

Hazai Ízek, hazai gyümölcsből. ... Tovább

300 g
649 Ft Akciós ár: 599 Ft-7.7% / 50 Ft
Akció vége: 11 nap 7 óra 40 perc múlva
Kredit érték: 6    Egységár: 2163 Ft / Kg

Hazai Ízek, hazai gyümölcsből. 

60% gyümölcstartalommal, tartósítószerek, és allergén összetevők nélkül! Igen, ilyen termék is van a magyar piacon.

Büszkék vagyunk hagyományainkra, ezt, ezeket viszi tovább az Univer gyümöcsfeldolgozó részelege is, évek óta sikeresen. 

A Kecskeméti lekvárok kvalitásának titka a magyar gyümölcs, a hazai alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. 100 g termék 60 g sárgabarack felhasználásával készül.A termék jellegéből adódóan, magot, magtöretet tartalmazhat. Ez egy hőkezeléssel tartósított termék, minőségét bontatlan csomagolásban a lapkán feltüntetett időpontig megőrzi. 

Összetevők: sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény

Átlagos tápérték 100 g termékben:

energia: 858 kJ/205 kcal
zsír: 0,1 g
szénhidrát: 48 g, ebből cukor: 48 g
rost: 2,7 g
fehérje: 0,6 g 

és egy klassz recept: KÓKUSZOS RESZELT

Hozzávalók: 

20 dkg margarin, vagy vaj

30 dkg liszt, vagy DIABESTAR süteményliszt

2 tojássárgája

némi reszelt (bio)citrom héj

10 dkg porcukor, vagy őrölt barna nádcukor

25 dkg kecskeméti baracklekvár

5 dkg mazsola

10 tojásfehérje

30 dkg cukor, vagy nyírfacukor/ 50 dkg eritrit

10 dkg kókuszreszelék 

Elkészítés: a margarint az átszitált liszttel, tojássárgájával, citromhéjjal, és porcukorral összegyúrjuk. Vajjal kikent tepsiben 35 x 25 cm-esre lapítjuk, megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok) 12 percig elősütjük. Kisebb lábosban, kevergetve megforrósítjuk a baracklekvárt, és a kihűlt tésztára kenjük, és rászórjuk a mazsolát is. A tojásfehérjét (nem kell felverni) összekeverjük a cukorral, és a kókuszreszelékkel, majd egy lábosban ezt is felforraljuk. A tűzről levéve kb. 5 dkg lisztet még beleszórunk,. majd a lekvárra simítjuk, és még 20 perig sütjük.   

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi kecskeméti sárgabarack lekvár higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Sárgabarack lekvár, prémium 649 Ft Ft/300 g - Vásároljon online! magzsola
sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Magyarország
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 858 kJ/205 kcal
zsír: 0,1 g
szénhidrát: 48 g, ebből cukor: 48 g
rost: 2,7 g
fehérje: 0,6 g

Vásárlóink írták a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo

Nincs még értékelés, legyen Ön az első, aki leírja tapasztalatait. Használja a lenti űrlapot.

Értékelje Ön is a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Mondja el Ön is véleményét a termékről

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Kecskeméti Sárgabaracklekvár mellé:

Méz, erdei
Méz, erdei
1199Ft-tól
Fenyőmag
Fenyőmag
1399Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG