Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

A kredit rendszer leírása

Régóta tervezzük a kredit rendszer elindítását - és voila! ez is megvalósult! Persze, ez a funkciónk is csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználóink számára elérhető. Az ezzel kapcsolatos szabályozásról részletesen olvashat az Általános Szerződés Feltételekben, IDE kattintva.

Kétféle módon "kereshet pénzt" nálunk. Egyrészt vásárlásaival, másrészt a korábban megvásárolt termékek értékelésével.

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

1. Bejelentkezett vásárlónk minden kiválasztott termék kosárba helyezésekor láthatják ezek kredit értékét. Ez jellemzően 100 Ft-onként 1 kredit, bár, ettől eltérő értékek is lehetnek, illetve ezzel kapcsolatos akciós időszakban több is lehet a megszerezhető kredit.

A vásárlás befejezésekor, az összesítésnél is lehet látni ezek értékét.

A következő bejelentkezéskor, vásárláskor is megtekinthető, mennyi kredit áll rendelkezésre. 

Hogyan? Lépjen be, majd a "profilom" menüpontban, balra felül látható a kreditek értéke. Ezeket be is válthatja a következő rendelésénél, vagy gyűjtheti egy későbbi alkalomra.

kredit

2. A második lehetőség szinte egy bónusz! A korábban megvásárolt termékeket értékelheti, csillagozással, és szöveges hozzászólással is. Ennek két előnye van, egyrészt Ön is ingyen juthat kreditekhez (egy értékelés 10 kreditet ér), másrészt segíthet másoknak saját véleményével.

Ez utóbbihoz járul hozzá az is, hogy ha már korábban megvásárolta a véleményezett terméket nálunk, neve mellett látható lesz a "hitelesített vásárló" megjelölés az adott termék oldalán az értékelése mellett.

Egy termék értékeléséért csak egyszer (az első alkalommal) kaphat kreditet, de hozzá tud szólni az esetleges, többi megjegyzéshez. Eddig ez a funkció csak Facebook fiókkal működött, és ez is csak akkor, ha Ön a FB-ra, és a magzsolára egyaránt be volt jelentkezve.


kredit

A mindkét módon összegyűlt kreditek összegyűjtve várják Önt, hogy beválhassa nálunk.

Remélem, sikerült érhetően leírni a fentiekben a rendszer működését.

Amennyiben bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdése merülne fel, kérem, írjon egy e-mail-t a rendeles@magzsola.hu címre.


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.