Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g
Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g
1 899 Ft

Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g

Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g
Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g
Gyömbér mogyoró pomelo mix - 500 g
Összetétel
kandírozott gyömbér, sótlan, hántolt földimogyoró, kandírozott pomelo

Ennél a terméknél elég célratörő, egyéértelmű nevet választottunk - nem árulunk zsákbamacskát. És milyen finom!


A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet.

Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
1 899 Ft
Egységár: 3 798 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-5 %
1 804 Ft/db
5+  db
-7 %
1 766 Ft/db
Részletek

Első mixünk, a magzsola mix megszületését hosszú tervezés előzte meg, erről még egy blogbejegyzést is  írtam. Jól sikerült, vásárlónk szeretik, egyértelmű erre az eddig azott, összes értékelés 5 csillagos, azaz, maximális.

Logikus lépés, hogy ebbe az irányba fejlesszünk, azaz, különleges, eddig nem létező keverékeket készítünk. Hogyan? Kóstolgatunk, beszélgetünk erről a kollégákkal.

Itt is fontos szempont, akárcsak a magzsola mix-nél, hogy milyen gyümölcsökből, és magokból vesznek nálunk a legtöbben? És persze, fontos az ár is. De nem a minőség rovására.

Mit értek ezalatt? Nem az a fő szempont, hogy hogyan lehet olcsó alapanyagokból valami jól hangzó terméket előállítani, hanem olyasvalamit készíteni, amiben van érték.

Ez nem csak duma, ezek nem másodosztályú termékek, hanem ugyanazok, melyekkel csomagoljuk az alaptermékeket is, jelen esetben a kandírozott gyömbért, a sótlan, pörkölt földimogyorót, és a kandírozott pomelót. Úgy találtuk, kóstolások után, hogy ennek a három komponensnek így együtt, harmonikus, mégis, egyedi, kicsit csípős ízvilág van.


A kandírozott gyömbér szép, és finom, ráadásul, megfázás, torokfájás esetén is bevethető.

A földimogyoró egyik legkedveltebb magvunk, több beszállító kínálat alapján válaszottuk ki. Pont jó a pörkölése, és persze, natúr, sótlan.

A pomeló viszonylag új termékünk, nekem kicsit furcsa az íze, de kinek a szőke... egyébként szép, és kicsit  az érett görögdinnyére hasonlít kinézetben legalábbis.

Így jó szívvel ajánlom, ajánljuk ezt a legújabb mixet, szerintem, Önnek is ízleni fog.

Ismeri, kóstolta már egyedi gyártású mag- és gyümölcskeverékeinket ?

Tápanyagtartalom / 100g
Tápanyag tartalom 100 g termékben: energia: 452,6 kcal/1896 kJ fehérje: 8,9 g szénhidrát: 64 g , ebből cukor: 45,5 g zsír: 17,1 g, ebből telített: 2,3 kg rost: 2 g
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.8 (12 vélemény)
(9)
(3)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Dóri Józsefné
2023.02.20
Nagyon jó az összeállítás. Finom!
Korpásné Szűcs Melinda
2018.02.22
Külön-külön is szerettük a hozzávalókat, így egyben is nagyon élvezhető - ami nekem fontos - nagyon jó a színösszeállítás! :D A gyerekek kiették belőle a mogyorót és pomelot. A gyömbér nagyon csíp, de ebben a téli időszakban alap, és isteni! :-)
Anonymous
2018.03.06
Jóízű, de nem ez lesz a kedvenc keverékem. A gyömbért továbbra is inkább külön vásárolom, a pomeló kicsit szokatlan ízű számomra.
Sáreczki-Biczó Andrea
2018.03.28
Nagyon jól harmonizálnak a különböző ízek. Igazi ínyencség annak, aki szereti az izgalmas ízeket. Köszönjük az élményt!!! ☺
Anonymous
2018.04.24
Nagyon szeretem a különböző keverékeket, én magam is szoktam összeállítani, vendégségbe, ajándékba. Remélem lesznek még újabbak is.
Hasonló termékek